Konu: Bia
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2014, 16:42   #19 (permalink)
Mariachi
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Bia

Bebeem.
Yeni tanışmamıza rağmen samimiyeti ve sempatikliği ile benden tam not aldı diyebilirim.
Bu forumda tanıştığım ilk arkadaşım olduğu için yeri ayrıdır tabiii.. Hatta real madrid- barça maçı olsa bile bana ihtiyacı varsa maçı kesip giderim yanışına, o derece (:
Çok sıcak kanlı, arkadaş canlısı, sohbeti güzel bunun gibi sayamayacağım milyonlarca güzel özelliği var. Ben bu forumun en açık sözlü ve anarşist üyesiyim, hiç bi selamımın arkasında iğrenç planlar yatmaz. Bu yüzden şunu söylemeden geçemiycem. Ben bu kızın en çok ''saf'' olmasını seviyorum. Cidden çok saf biri. Onca yıl insanlar arasında yaşayıpta sıcaklığına zarar gelmeyen tek insan olabilir belki. Aslında böyle olabilmesi için mağarada yaşıyor olması lazım. Sordum yalanladı tabi ama eminim mağarasında internet var.
Ha bide bunun Mırad'ı var hiç bi sohbetimiz Mırad'sız geçmez. mırad mırad der durur Mıradın dua etsin sen İzmir'de değilsin yoksa kaçarmıııı (uww kavga çıkaracak laf) Aşık kızın hali bi başka oluyor. Sevmediğim tek huyu var. Tabiki o bir fenerbahçeli ama sıkıntı etmiyorum şimdilik, yakında uA saflarına katarım ben onu. Şimdilik burada keseyim tanıdıkça yazılır, her zaman yanındayım

Mariachi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla