Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.09.2014, 12:31   #1 (permalink)
VERA
La Tahzen!
Kaybettiğin her şey başka bir surette geri döner.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool Erkekler Diyormuş ki… “Aslolan iç güzelliktir..”

Erkekler Diyormuş ki… “Aslolan iç güzelliktir..”
Bu soruyu çevrenizdeki erkeklere sorduğunuzda genellikle o klasik cevabı alırsınız “Erkekler dış güzelliğe değil iç güzelliğe önem verir”. Oysa gerçekte öyle midir gerçekten erkekler bir kadını gördükleri anda iç güzelliği hemen fark edebiliyor mu? Hayır. Aslına bakılırsa bir erkek gördüğü bir kadında ilk olarak elbetteki fiziksel görünümünden etkileniyor. Ancak bu etkiyi artırabilmesi için de beş duyu organının iletimleri ile algılamaları son derece etkilidir. İlk olarak görme duyusu algılıyor. Sonrasında ise koku alma dokunma tat alma işitme duyuları faaliyete geçiyor. Dokunma ve tat alma duyularının algılamaları tabiiki ileri safhalarda karar vermede etkilidir. Sonuçta bakımlı bir kadın güzeldir ve tüm erkeklerin de ilk dikkatini çekense kadının dış güzelliğidir.

Güzellik kavramı belki kişiden kişiye göre değişir. Bu durumda bir kadın dikkat çekici güzellikte değilse doğal olarak erkeklerin görme duyusuna hitap etmeyecektir. Böylece duyu organları sıralamasında koku alma duyusu devreye girecek ve kadının temizliği ile kullandığı parfüm tende yoğunlaşacağından erkeğin libidosu yükselecektir. Kadının parfüm kokusu erkeklerin cinsel dürtülerini uyarması ile erkek kadına yaklaşacak ve koku alma duyusu işlevini tamamlayacaktır.

Bu aşamada erkek kadını ilk anda görür beğenir ve yaklaşır. Yalnızca ***** parfüm kokusu dahi bir erkeğin libidosunu yükseltmeye yeter aslında. Sonrasındaki duyu organı dokunma duyusu devrededir artık. Erkeklerin belki de en başarılı ve gereği gibi çalışan duyu organı dokunma duyusu işlevselliğini hızlandırır. Böylece erkek beğendiği kadına yaklaşır dokunmak ve ten teması sağlamak ister. Daha da ileri giderek cinsel birliktelik kurmak erkeklerin en çok hoşlandığı aşamalardır.

Bu aşamaları geçen erkeğin sıradaki duyu organı tat alma duyusudur. Yaşadıklarından ten temasından ve cinsel birlikteliğinden çok memnundur ve oldukça tat almaktadır. Erkek mutlu oldukça ve yaşadığı mutluluklardan aldığı tadı kadına yansıtır. Kadından da duygularının karşılıksız olmadığını işittiği an işitme duyusu da işlevini tamamlamıştır. Sonunda erkeğin beş duyu organının işlevselliği ile erkek beş duyusuna da hitap eden kadını bulmuştur.

Gelinen noktada sistem başa döner ve uygulama aynı sırayla yolu takip eder. Kadın duygularıyla hareket ettiğinden geldikleri duruma dair ilişkisini sorgulamaya başlar ve yaşadığı ilişkiden erkeğinden emin olmak için sorular sormaya başlar. Erkekse bu noktada ilk olarak işitme duyusunu kaybeder ve duymaz…

Kadın erkeğin dinlemediğini umursamadığı anlar ve paniğe kapılır. Kadının sevilmediği yönündeki endişesi ve korkusu hırçınlaşmasına sebep olur ve erkeğin sıradaki tat alma duyu organı da bu sayede biter. Zira erkek kadının “beni sevmiyor musun neden dinlemiyorsun” türünden baskıcı ve sert tavırlarından tat almamaya başlar. Kadın tüm hırçınlıklarına sebep olan endişelerinin boş olduğunu kendince test etmeye çalışır ve sonuçta cinsel birlikteliklerini kullanmaya başlar.

Erkeğin dokunma duyu organıda yitirdiği işitme ve tat alma duyu organları gibi işlevselliğini kaybetmiştir. Kadın artık yanında somurtan duymayan konuşmayan hiçbirşeyden tat almayan dokunmayan ve sarılmayan bir erkekle yan yanadır. Nasıldı o ilk zamanlar… kadın daha yanına gelmeden kokusunu duyan bir erkekti. Oysa şimdi yanıbaşındayken kokusunu almayan varlığının farkında olmayan son derece ilgisiz bir erkek.

Artık erkek koku alma duygusunu da yitirmiştir. Nihayetinde kadın erkeğin başka kadınları beğendiğini gözlediğini ve yanındayken erkeğin kendisi yokmuş gibi davrandığını fark edecektir. Son olarak erkek kadına karşı görme duyu organını da kaybetmiştir ve yanındaki kadını görmez çünkü başka kadınları görme çabasıyla eylemlere başlamıştır.

Ve sonuç…

- Kadınlar kalp organlarının götürdüğü yöne erkeklerse cinselliğinin götürdüğü yöne gider.

- Kadınlar duygularıyla hareket ederken erkekler libidolarıyla hareket ediyor.

- Kadınlar kendilerini anlamaya çalışan erkeklerden hoşlanırken erkekler kendilerini anlamak için uğraşmayan ve anlamaya çalışmayan kadınlardan hoşlanırlar.

- Kadınlar konuşan ilgilenen ve önemseyen erkeklerden hoşlanıyor erkeklerse çok konuşmayan çok soru sormayan hatta sorgulamayan kadınlardan hoşlanıyor.

- Son olarak kadınlar sevdiği ve kendisini seven erkekle cinselliği yaşamaktan hoşlanıyorsa da erkekler sevsin ya da sevmesin cinsellikten zevk alacağı ya da aldığı kadından hoşlanıyor.

İki farklı kutup ve bu döngü kadın erkek var olduğu sürece aynı şekilde devam edecektir….

VERA isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla