Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.09.2014, 19:20   #1 (permalink)
Perii
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Kıvrımlı Yandan Bağlama Saçı Nasıl Yapılır

Kıvrımlı Yandan Bağlama Saçı Nasıl Yapılır



Saçlarını toplamaktan hoşlanan bayanlar genelde atkuyruğu ya da topuzları tercih etmektedir.. Herkesçe yapılan ve sıradanlığa ulaşan bu modeller artık bayanları farklı arayışlara itmiştir. Hem saçı toplamak hem de farklılık yaratmak isteyen bayanlar bu modellere yeni bir hava getirmiştir. Bu saçları daha farklı ve şık kılabilmek ise hem kolay hem de zahmetsizdir. Bu modellerle tanışan bayanlar arttıkça saç toplama stilleri de değişmekte ve yeni saç toplama modelleri ortaya çıkmaktadır. Kıvrımlı yandan toplama saç modeli de tam da bu şekilde ortaya çıkan yeni bir modeldir.

Kullanmak istediğiniz her yerin havasına kolaylıkla uyum sağlayacak, her ortamda sizin göze çarpmanızı sağlayacak bu model sizlerin vazgeçilmezi olacaktır. Yapım aşamasında minimum zaman ve malzemeye ihtiyaç duyan bu saçlar yüksek oranda tercih edilmektedir.
Yapımı:
  • Bu modele saç uçlarına dalga vermek ile başlanabilir.
  • Ortadan ayırdığınız saçın bir tarafını yana gelecek şekilde toplayın.
  • Diğer tarafta kalan saçı 3 eşit parçaya ayırın.
  • İlk olarak en üstteki parçayı kıvırarak toplanan saçın etrafına sarıp tokalayın. Ucundan sarkan kısmı toplanan saça ekleyebilirsiniz.
  • Daha sonra ortadaki parçaya aynı işlemi uygulayın ve son parçayı da aynı şekilde kıvırıp topladıktan sonra işlemi bitirin.
  • Günlük hayatta kullanım için hazır hale gelen saçınızı isterseniz çeşitli tokalarla süsleyerek daha özel yerler için de hazırlayabilirsiniz.
ufakbilgisitesinden alınmıştır.

Perii isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla