Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.11.2014, 19:17   #1 (permalink)
Şafak
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Bayrak 25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Akrep Burcu

25 Kasım 2014 Salı Burç Yorumu: Akrep Burcu


Bugün burcunuz şöyle diyor:

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım) Güne kariyerinizde devam etmekte olan olaylarla başlayabilirsiniz. İşiniz ve mesleğinizle ilgili bu enerjiniz, öğleden sonra yerini arkadaşlarla beraberlik arayışına götürecek. Ayrıca geleceğe dönük planlarınızı sabitlemek isteyebilirsiniz. Grup çalışmaları yapmak ve cemiyet içinde hareket etmek için uygun bir günde olabilirsiniz.

Alternatif Yorum:

Yılın bu döneminde iş hayatınızda daha çalışkan olabileceğiniz imkanlar var. Parasal alanda yeni açılımlar ve fikirler içerisinde olabilirsiniz. Harcamalarınız açısından da sınırları biraz zorlayabileceğiniz anlaşılıyor. Mesleki alanda yabancılarla ilgili gelişmelerin yanında kişisel yeteneklerinizi daha iyi geliştirebileceğiniz fırsatlar da var. Hareketsiz kalmamalısınız. Ancak riskli işlerde ve spekülatif konularda aşırı bir iyimserlik içinde olmamak iyi olacak. Bu dönemde görüşmelerde, iş anlaşmalarından kararlı bir mücadele duygusu içerisindesiniz.

Maddi konularda yeni başlangıçlara işaret eden 10 günlük süreçtesiniz. Ek gelirler, yeni bir iş, mevcut iş de maaş ya da prim artışı, yeni yatırımlar, mevcut yatırımlarda yapılacak yeni düzenlemeler, yeni müşteriler ya da tıkanıklık yaşanan ödemelerle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir veya harcamalarınız gereğinden fazla artabilir, lüks alımlar gerçekleştirebilirsiniz.

Şafak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla