Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.2014, 20:57   #1 (permalink)
DeLi.Cocuk

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Samsung S6810 Galaxy Fame Z3X Box Imei Repair – Imei Onarımı

Samsung S6810 Galaxy Fame Z3X Box Imei Repair – Imei Onarımı


Z3X Box bir Samsung yazılım yükleme ve onarım program kutusudur. Genel olarak teknik servisler kullanır. Normal kullanıcıysanız aşağıda anlatacağımız işlem için bir teknik servise uğramanız gerekecek.
Samsung S6810 Galaxy Fame modelinin imei numarasını Z3X Boxla düzeltmek mümkündür. Bu işlemi diğer Samsung boxlarıyla da yapabilirsiniz ancak bizim elimizde Z3X olduğundan anlatımı bu box üzerinden yapacağız.
Öncelikle telefonunuzun USB Hata Ayıklama modunu aktifleştirin. Ayarlarda Geliştirici seçeneklerinde bu modu bulabilirsiniz. Geliştirici seçenekleri aktif değilse Cihaz hakkında menüsüne girip Yapım Numarasına 7 defa dokunun.
Telefonun rootlu olması gerekmektedir. Telefon rootlu değilse burada anlatılan işlemlerle cihazı rootlayabilirsiniz.
Samsung Tool programını açın. S6810 modelini seçin. Telefonu USB kablosu ile bilgisayara bağlayıp sürücülerin yüklenmesini sağlayın.
Herhangi bir hata oluşması ihtimaline karşı öncelikle EFS yedeğinizi almanızı öneririz. Read ile EFS yedeğinizi alın. Ekranda çıkan root iznini onaylayın.

Imei onarımı yapmak için Repair butonuna tıklayıp IMEI kutucuğuna imei numaranızı yazın ve OK ile işlemi başlatın. Kısa bir işlemden sonra telefon kendini yeniden başlatacaktır. Telefon açıldığında imei numaranızı *#06# kodunu tuşlayarak imei numarasını kontrol edin ve şebekenin gelip gelmediğine bakın.







Konu DeLi.Cocuk tarafından (25.11.2014 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.
DeLi.Cocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla