Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.11.2014, 16:50   #259 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Profilinizdeki Nickleri Yorumlayın

@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: Forum oyunları delisi, fenerli üye parçası.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: forumda ilk ben fark etmiştim onu, sessiz sakindir ama tam bir delidir. Üzüyorlar ceylanımı pıçaklayacağım hepsini yakında.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: gereksiz.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: Bu aralar beni ihmal ediyor, gözümden kaçtığını sanma. Koca buldun bizi unuttun.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: nankör, yaranılmaz buna, arada işe yarıyormuşum da bilmem ne de.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: oy göynümün sultanı, pek tatlıdır. Bana olan sevgisinden eniştesine yapmadığını bırakmadı ama yapacaklarımdan korksun.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: Yunus sen napıyorsun benim profilde? Sen ne iş? Sohbeti iyidir, komiktir, konuşurken gülmeden duramazsın.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: bana laf eder, kendisi benden fazla tripli. Ama çok tatlıdır, temiz kalplidir, iyiki varsın lan tripli.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: yeni enişteciğüm, tam bir çirkin hiç sevmem. @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] sen nereden buldun bunu? Şartlarımı yerine getirmezseniz, daha fena şeyler yazarım.
@[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]: tanımıyorum. Oy canımın içisi, oy mis kokulum, oy deli yarim. Seni en çok ben severim. Benim o diyosam benim o ! Herkes bilsin.

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla