Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.12.2014, 17:31   #1 (permalink)
LifeisBeauty

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart AMC’den Yeni Çizgi Roman Uyarlaması: Preacher

AMC’den Yeni Çizgi Roman Uyarlaması: Preacher



The Walking Dead ile reytingleri altüst eden AMC kanalı, bir çizgi roman uyarlamasını daha ekranlara getirmeye hazırlanıyor! 90’lı yıllarda oldukça ün kazanmış, modern çizgi romanlar arasında başyapıt olarak kabul edilen Preacher’ın televizyona uyarlanacağı kesinleşti. Garth Ennis ve Steve Dillon ikilisinin elinden çıkan materyali, ünlü oyuncu Seth Rogen ve komedi filmlerinin aranan yapımcısı Evan Goldberg uyarlayacak. Dizinin senaristliğini ise Breaking Bad’den hatırlanabilecek Sam Catlin üstlenecek.

Dizi, Texas’lı Vaiz Jesse Custer’ın hikayesini ekranlara getirecek. Bir huri ile bir zebaninin aşkından doğan Genesis isimli doğaüstü varlık, kahramanımızın bedenini ele geçirir. Jesse tüm cemaatinin ölümüne sebep olur ve kilisesi de yerle bir olur. Jesse, eski sevgilisi Tulip ve İrlandalı alkolik vampir arkadaşı Cassidy; durumu düzeltmek için uzun bir yolculuğa çıkarlar.

Preacher’ın favori çizgi romanları olduğunu söyleyen Rogen ve Goldberg, Garth Ennis ile çalışmanın bir onur olduklarını söyledi. Senarist Catlin ise, bu kanlı evreni televizyona getirme imkanı verdikleri için AMC kanalına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

Pilot bölümünün yaz aylarında çekilmesi planlanan Preacher’ın, 2016’da ekranlara gelmesi bekleniyor.

__________________
"Dünyanın en güzel şarkısısın sen."
Bir ömür boyu eşlik etmek istediğim.


Sonra hayat bize öyle birini gönderir ki
önceden kaybettiğimiz her şey için mutlu oluruz.
LifeisBeauty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla