Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.12.2014, 15:24   #1 (permalink)
KaRaqiZz
BaHaRamaZaN

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yank Shotcut 14.12.06 Video Düzenleme ve Oluşturma Programı

Shotcut 14.12.06 Video Düzenleme ve Oluşturma Programı


Shotcut 14.12.06 Video Düzenleme ve Oluşturma Programı, Shotcut, ücretsiz, açık kaynak kodlu ve kolay kullanımlı bir video düzenleme ve dönüştürme yazılımıdır. Yazılım dahili bir video yürütme aracına da sahiptir.


Lisans: Ücretsiz
Boyut: 134.2 MB
Dil: Ingilizce
Kısıtlama: Yok
Üretici:
TWiki Appliance
Güncelleme Tarihi: 10-12-2014
Ekleyen: beytepe
İşletim Sistemi: Windows (Tümü)

Shotcut, ücretsiz, açık kaynak kodlu ve kolay kullanımlı bir video düzenleme ve dönüştürme yazılımıdır. Yazılım dahili bir video yürütme aracına da sahiptir. Yazılımla büyük boyulu video dosyalarını dönüştürme işlemi de yapabilirsiniz. İsteğiniz dahilinde toplu halde dönüştürme işlemi de gerçekleştirebilirsiniz.
Shotcut yazılımı ile elinizdeki videolar üzerinde düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz. Yazılıma dahili video filtreleri uygulayarak kırpma, renk değiştirme, flulaştırma ve gerek duyduğunuz diğer tüm işlemleri yaoabilirsiniz. Videoların en-boy oranlarını düzenleyebilir, saniyedeki tepki sayısını değiştirebilir, izlenme oranını ayarlayabilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

__________________
Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna; ama bil ki senin de başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah edip vahlanma!...
Aşk bilek gücü değil “YÜREKTİR”! Yüreğin yetmiyorsa düşme yollara!…
KaRaqiZz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla