Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.12.2014, 01:13   #31134 (permalink)
ibadeath
Bağımlı Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: İçinden Geçeni Söyle

Kara pazar 2014'ün son pazar gününe dünyada yaşanan kazalar damgasını vurdu.

Günün ilk olayında Malezya merkezli havayolu şirketi AirAsia'ya ait Airbus 320-200 tipi yolcu uçağı, içinde bulunan 162 yolcu ve mürettebat ile birlikte havada seyir halindeyken kayboldu. Pilotun kuleyle son konuşmasında, "kötü hava nedeniyle rotasının değiştirilmesini istediği" ortaya çıktı. Bu konuşmadan sadece birkaç dakika sonra uçak radarda kayboldu. Yetkililer uçağın Java Denizi'ne düştüğünün tahmin edildiğini söyledi. Havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarının da bugün için durdurulduğu açıklandı.

Diğer olayda ise Yunanistan'dan İtalya'ya 478 yolcusuyla sefer yapan arabalı feribotta yangın çıktı. Adriyatik denizinde seyreden feribottaki yolcular için kurtarma operasyonu başlatıldı. Süratli esen rüzgâr nedeniyle yangın hızla yayıldı ve feribot İtalya ile Arnavutluk arasındaki uluslararası sulara sürüklendi. Feribotta 52 Türk vatandaşı da bulunuyordu.

Günün son kazasında ise İtalya'nın Ravenna Limanı yakınlarında Türk gemisi battı. 11 kişilik mürettebattan 5'i kurtarılırken, 2 kişinin cesedine ulaşıldı. 4 kişi ise kayıp.

alıntı vay be bizim için sıradan bir pazar idi halbuki

__________________
  1. Sen birini seversin, biri diğerini, diğeri ötekini, öteki beridekini, ne kadar çok seviyoruz sevmeyi..
ibadeath isimli Üye şimdilik offline konumundadır