Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.01.2015, 17:28   #9 (permalink)
semragül
Ne mutlu eğri zamanda,
Doğru yerde durabilene.

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Üniversite Öğrencileri Fişlenerek Göz Hapsine Alınacak

Anayasanın bilmem kaçıncı maddesine göre Türkiye cumhuriyeti, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.Demokrasiyi,laikliği,hukuk’u atıyorum bir tarafa.Nasıl atarsın diye kızanlar olabilir aramızda.Kızmasınlar,attıklarım adı olupta kendileri olmayanlar.

Gelelim ''Sosyal devlet''e.Sosyal Devleti atmadım çünkü Sosyal devlet var,dağıtılan kömür,bulgur,pirinç,vb. yardım malzemeleri var olduğunun göstergelerinden biri.

Lafı uzatmadan (gerçi uzattım ama ) yorumumun özüne geleyim. Öğrencileri fişliyorlarmış da gözaltına alacaklarmış ta.Bu medya herşeyi abartır.Sorun bir kendinize neden fişliyorlar.Hemen saldırmayın Sevgili İçişleri Bakanımıza .Bana göre Öğrencileri fişlemelerindeki amaç,''Sosyal Devlet '' olmanın gerekliliklerini yerine getirmek.Öğrencinin,fakir olup olmadığını, ,düşüncelerini özgürce ifade edip edemediğini,uygun bir eğitim ortamına sahip olup olmadığını,aldığı bursla geçinip geçinemediğini,fikri,bedeni tacize maruz kalıp kalmadıklarını,ayağının taşa değip uf olup olmadığını,üşütüp hasta olup olmadığını,sevgilisinin olup olmadığını saptamak ve elde edilen verilere görede öğrenciye yardımcı olmak. Neredenmi biliyorum,bugüne kadar hep öyle yaptılarda oradan biliyorum.Onun için kimse konuyu okuyunca fesatlık yapmasın,durup dururken de öküz altında buzağı aramasın. Ben aramıyorum şahsen.

semragül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla