Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.02.2015, 17:59   #1 (permalink)
Rick
Başkalarını kazanmak için, kendini kaybetme...
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Arrow Android 4.4 ve Android 5.0 yüklü Galaxy Note 3 karşılaştırması [Görüntülü].

Samsung Galaxy Note 3'e Android 5.0 Lollipop yükledik ve KitKat yüklü Galaxy Note 3'le karşılaştırdık.



Samsung geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 3’ün Exynos işlemcili sürümü için Android 5.0 Lollipop güncellemesini Rusya’da başlattı. Ülkemiz kullanıcılarının da Odin aracılığıyla yükleyebilecekleri güncellemenin önümüzdeki haftalarda daha geniş bir alana yayılması bekleniyor. Galaxy Note 3’e Android 5.0’ın nasıl yüklendiğine dair hazırladığımız rehbere [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] haberimizden göz atabilirsiniz.

Google’ın işletim sisteminin yeni sürümünde yer verdiği Materyal Tasarımın etkilerini TouchWiz kullanıcı arayüzünün neredeyse her noktasında görüyoruz. Animasyonlar ve yeni renk düzenleri sayesinde daha modern bir görünüme kavuşan TouchWiz güncelleme sonrası önemli ölçüde hızlandı diyebiliriz.

Android 5.0 güncellemesinin beraberinde getirdiği diğer yenilikleri; kilit ekranda bildirimlerin görüntülenmesi, yeni bildirim stili, yenilenen çoklu uygulama menüsü, yeni renk düzeni, cihazın performansını artıran sanal çalışma motoru ART ve buna bağlı olarak pil verimliliği ve Ayarlar menüsünde arama seçeneği şeklinde sıralayabiliriz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Rick isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla