Konu: ira
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.12.2012, 13:10   #8 (permalink)
ira
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: ira

Alıntı:
Sükût Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaç defa tartıştık,birbirimize kötü şeyler söyledik bilmiyorum.Sayısını hatırlamıyorum.Benimde,onunda hataları oldu.Çocuk gibi davrandık Onun adına da konuşuyorum.Çünkü,daha önce yaptığımız tartışmaların ona da çocukça ve saçma geldiğini düşünüyorum.Gün geçtikçe olgunlaşıyoruz.Onunla tartışıp,barıştığım için kardeşim dediğim insanlar bana sırtını çevirdi.Olsun her şeyde bir hayır vardır =) Şimdi yine buradayız.

Zeki,kültürlü,sıcakkanlı,duygusal,merhametli,öz güveni yüksek,haksızlığa gelemeyen,kimseden sözünü esirgemeyen,arkadaşlarıyla iyi geçinen biridir.Bazen asabi ve fevri olabiliyor.Bununda en önemli nedeninin,gerçekleştiremediği hayaller olduğunu düşünüyorum.Ha az kalsın unutuyordum dişi aslandır En sevdiğim özelliği de bu zaten =)

Umarım,her şey gönlünce olur.Allah,sevdiklerinle beraber hayırlı,sağlıklı bir ömür geçirmeni nasip etsin.
Valla Emrecim neler yaşadık ama yine birbirimizi bulduk (: Demekki kader yollarımızı böyle kesiştirecek naparsak yapalım Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim. O benimle barıştığın için sana küsen kardeşlerin içinde üzgünüm.. Desemde inanma Zamanında hepimiz çocuktuk, onlarda yanlış yapmışlardır, hallolur eminim.

ira isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla