Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.02.2015, 18:41   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick 16 Şubat 2015 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2015 Pazartesi Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu



Aile arasındaki imajınız önemli düzenlemeleri gerektirebilir. Olumlu özelliklerinizle çelişen bazı tutumlarınızı gözden geçirmeniz yararlı olacak. Sağlık konularında, bugünlerde birtakım danışmalarınız olabilir. Gittikçe özelleştirdiğiniz bir ilişkinizde gözle görülür eşitsizlikler söz konusu. Yakın çevrenizden gelen uyarılarda bunları bulabilirsiniz.

Aşk Yaşamı : Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız.

İş Yaşamı : Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Para Durumu : Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Dikkat : Bir yakınınızın para gereksinimine beklendiği kadar ilgi göstermeyişiniz, çok anlaşılır nedenlere bağlı. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla