Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.2015, 12:58   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi

İkizler Burcunda Bugün - 21 Şubat 2015 Cumartesi



Sevgili İkizler, Ay-Koç burcu geçiş etkinliği, saat 01:13 itibariyle başlıyor. Bu enerji sayesinde inandığınız ne varsa ona sahip çıkarsınız ve girişimde bulunmaya hazırsınızdır. Doğal olarak sizi ön saflarda görmek mümkün olduğu gibi hakkınızı olanı elde etmek adına atak davranırsınız.

Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşum etkisi altında, başkalarının veya kendinizin hakları konusunda bir hayli savaşçısınızdır. Ayrıca ilişki kurma biçiminiz gayet olumludur. Bir çok kişi sizi takip edebilir, başarılı bulabilir. Bu oluşum zevklerinize olan düşkünlüğünüzün de işaretçisidir. Aşkta sizi şanslı ve aktif kılabilir.

Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu, ileriye dönük kararlar verilmesinde bir hayli etkilidir. Çalışma hayatınızı canlandırıcıdır. Geri planda kalmak istemeyen, atılımda bulunmak isteyen İkizler, gayet cesur bir şekilde kapıları çalabilir. Yeteneklerinizi bir grup içinde veya tek başınıza ortaya koyabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İşinizde ustalaşabilirsiniz. Bilgi ve deneyimlerinizden faydalanarak para kazanabilirsiniz.

Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, sizi özgürce hareket etmeye, günü keyfinizce değerlendirmeye, hedefinize ulaşmaya davet ediyor. Ancak ilişkinizle ilgili konulardaki sorumlulukları göz ardı edemeyiz dostlarım.

Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü eğlenceli, gönlünüzden geldiği gibi iletişimde bulunmanın, yazışmaların, konuşmaların, bağlantılarda bulunmanın işaretçisidir. Sosyal ilişkiler canlanır, dostlarla temas ön plandadır.

Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

Kaynak: iremSU - Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla