Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.03.2015, 15:07   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Koç Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi

Koç Burcunda Bugün - 14 Mart 2015 Cumartesi



Sevgili Koçlar cumartesi günümüz saat 08:40 itibariyle, hem toplumsal hem de mesleki hayatımıza uygun ciddiyet içinde hareket etmemizi sağlayan Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor. Bu nedenle sorumluluklarımızı görmezden gelemeyiz. Yapılması mecburi işlere öncelik tanımak durumundayız. Evimizin ihtiyaçları, ailemizle ve çocuklarımızla ilgilenme ve ciddi bir şekilde meselelere eğilmek gibi. Dışa karşı duygularımızı göstermekte zorlanabiliriz veya bilerek göstermekten sakınabiliriz. Gönlümüzce hareket etmekten ziyade, ortama uymaya çalışırız. Pek cumartesi gününe uygun gibi gözükmese de, Oğlak burcu geçişlerinde önemli konular üzerinde doğru ve mantıklı kararlar vermek daha kolaydır. Bu açıdan bakarsak, pekala işimize yarayabilir.

Saat 22.34 Ay-Neptün olumlu görünümü en azından üzerimizdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerjidir.

Tüm Burçlar İçin Not:

Sevgili Koçlar, 14 Mart- 2 Ağustos tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda gerileyecek. Bu geri hareketin etkileri hakkındaki geniş yorumunuzu aşağıdaki link aracılığıyla gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Cumartesi gününüzün keyifli güzellikler içinde geçmesi dileğimle,

Kaynak: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Konu DeRDeST tarafından (14.03.2015 Saat 15:11 ) değiştirilmiştir.
DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla