Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.03.2015, 15:13   #7650 (permalink)
Orhan-38
Tecrübeli Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Düşünki O Bunu Okuyacak ?

Söyle can!... şu sevda dedikleri hangi dilden geldiği bilinmeyen beş harfli bir kalp hastalığının ismi değilde nedir? öyle bir illet ki adamı öldürür de bana can!... can dediğin bedenden uzaklaşmak istese de hatta çıkıp gitse de yine can değil midir? mucnun kabe nin içinde de mecnundur dışında da yalan mı? hadi can!.. konuş benimle. ben senin susmanı özlemedim ki ben senin dudaklarının kıprdamasını özledim. ruhumu alıp deniz kenarlarına gezmeye götüren sesini özledim.

Gel can!... yüzünü özledim yani yaşamayı, yani olmayı özledim; ölmeyi değil... gözlerini özledim. yani damarlarımda dolaşan kanı hissetmeyi yani kalbimin çarptığını duymayı... sessizliği değil... sensizliği değil... gel de can!... senin güzel olduğuna bu kainat nasıl vazgeçilmez bir eminlik içerisinde ise send e öyle emin ol ki gel desen, bi söylesen, hani o güzel gözlerin ara sıra dalar ya, ha işte öyle bir anda sen kendine gelmeden ben gelirim.yeter ki... yeter ki gel de. can!

gül can! 'bir' can! can! can! can! adını söylemeye dilim varmasa da seni, bende ki seni, binlerce kez haykırmak,seni dağlar arkasından çağırmak, sesim kısılıncaya, zaman bıkıncaya ve mekan çaresiz kalıp bizi birleştirinceye kadar bağımak istiyorum. ve can! ve bil ki can! bil ki seni tüm sevebilenlerin sevgisinden çok, daha çok, daha daha ve hepsinden çok seviyorum..

__________________
Biricik Dünyam

Aşkın ekimi kasımı olmaz ki.. Ilık bir ekim sabahında, Ayaz bir şubat akşamında Ya da temmuz güneşinde sevmezmiyim seni..?. Severim.. Hemde çok..
Orhan-38 isimli Üye şimdilik offline konumundadır