Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.04.2015, 02:59   #14 (permalink)
MutsuzPalyaco
Aktif Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Reddedilme Psikolojisi

Alıntı:
Hayat Gibi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


yok ilk bakista ask degildi ki yakishikliligi celb etsin uzunca sure hic sevmedim ki cocugu
hep arkadastim zaten.. kaybedermiyim? evet ederim... cok sey kaybederim hemde.
yok aksine ben simsiyah gozluleri severim.. onun gozleri yemyesildi niye sevdim bilmiyorum. yesilgozden hep nefret etmisim oysa siyah tenliler esmerler siyah gozluler hep guzeldir benim icin. benim gibi odun biri oldugu icin soguk oldugu icin benim gibi karamsar oldugu icin sevdim sanirim.unutamadim cunki elim yetmedi elim yetisen her seyi her kesi unuta biliyorum. elim yetisemedi cunki elimi uzatmadim hayir dedim... baskasina bakmaz mi? bakar ashk bitiyor zamanla. evet bitiyo ask ben bile onu birgun unutacagima inaniyorum...
Boylu, poslu yakışıklı bir adam ve siz bunca zaman ona ilgi duymadan arkadaş kaldınız öyle mi Hiç inandırıcı değildi... Merak etmeyin, ona yakışıklı olduğu için en başından beri içten içe ilgi duyduğunuzu söylemek sizi küçültmez Bütün kadınlar yakışıklı erkeklere ilgi duyar ve böyle erkekleri hayatlarına sokarlar, siz niye istemeyesiniz ki? Doğal olarak sizin de hakkınız yakışıklı bir erkeğin hayatınızda olmasını istemek.

Tekrar söylüyorum, birşey kaybetmezsiniz, aksine kaybettiğinizi düşündüğünüzü geri kazanır mutlu olursunuz. Ki siz zaten bu özelliklere sahip bir adamı unutamazsını gibi geliyor.

MutsuzPalyaco isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla