Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.05.2015, 08:20   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Boğa Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe

Boğa Burcunda Bugün - 14 Mayıs 2015 Perşembe



Sevgili Boğalar saat 08:14 itibariyle Ay-Koç burcunda seyrine başladığında, sizi rahatsız etmekte olan olaylara içsel bir öfke duyarsınız. Tepki göstermek istersiniz. Ancak şartlar nedeniyle bunları dile getirmekten kaçınırsınız veyahut kendi sınırlarınız dahilinde tavrınızı belli edersiniz.

Saat 10:50 Ay-Mars görünümü, en çok ihtiyaç duyduğunuz ne varsa onu elde etmek için çaba sarfetmeniz anlamına gelir. Bu parayla alakalı konularda veya değer verdiğiniz bir şeyi korumak yönünde gelişebilir. Duygularınız kabarır, ihtiyaçlarınızı bir hayli önemsersiniz. Karşınıza bir olanak çıkmasını, işlerin yoluna girmesini arzularsınız. Bu saatlerde özellikle mali konulardaki işlerinizi çabucak bitirmek, rahatlamak, sıkıntıdan kurtulmak arzunuz yoğun olabilir.

Saat 12:01 Ay-Satürn görünümü, bir yanıyla özgürlüğünüzü kısıtlayan her şeye duyduğunuz tepkidir. Diğer yanıyla aktif olmak arzunuzun işaretçisidir. Ancak tam bir rahatlık için, önce yapılması gereken işler vardır. Bunlar halledilmeden kendinizi pek huzurlu hissetmezsiniz.

Saat 20:33 Ay-Venüs görünümü, bizim için kıymeti olan her şeyi koruma ve kollamak refleksimizin göstergesidir. Çevremizde güvenilir insanlar ararız. Geçmişte yaşadığımız ilişkileri düşünürüz. Geride kalan güzellikleri veya olumsuzlukları hatırlarız. Bazen elimizde olmadan dışa karşı tepki gösterebilir, bazen de kimseye belli etmez, içimize atarız.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla