Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.05.2015, 05:31   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 18 Mayıs 2015 Pazartesi

Oğlak Burcunda Bugün - 18 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Oğlaklar saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda doğacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Bu Yeniay, aşk hayatınızla ilgili konularda istikrar, güvence, geleceğe sağlam bakmanın önemini vurguluyor. Kendi görüşleriniz doğrultusunda hareket etmeyi tercih edebilirsiniz. Bu Yeniay, sevgi alışverişinin, sabır, sadakat olgularına önem vermeniz gerektiğini söylüyor. Maddi anlamda da kişinin özenli davranması şart. Aşk güzel ancak karnım doyar mı, birlikte yol aldığım insanın bana katkısı olur mu diye bir düşünmek lazım. Bu maddileşmek anlamına gelse de insan böyle bir zamanda yükünü hafifletecek insana ihtiyaç duyuyor. İlişki eğer temeli sağlam ise güçlenerek devam ederken, problemli olan köksüz, güvencesiz, istikrarsız ilişkiler, durumlar testten geçiyor. Şimdi biraz daha derinlikle şekilde Yeniaya bakalım ve bizlere başka neler söylüyor iyice anlayalım.

Saat 12:28 itibariyle Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında bu Yeniayda, hangi konuda olursa olsun aceleyle kararlar vermemek gerekiyor. Merkür gölgeli günlerindeyiz ve yakında geri hareket başlayacak. Bu durumda fiziksel ve ruhsal sağlığımıza özen göstermemiz, iş hayatında yaşanabilecek yoğunlukla başa çıkabilmek için planlı çalışmamız, her lafa sinirlenmemek, her sözün altında bir şeyler aramamak, aklımızı başımıza toplamak gerekiyor.

Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, özellikle ilişki ve iş konularında yaptığımız içsel sorgulamaların işaretçisidir. Rutin hayatın gerekleri, sorumlulukları yorucu olabilir. Birilerine anlayış göstermek, çok çalışmak, çaba sarfetmek durumunda kalabiliriz. Gizli bir takım meseleleri sürekli aleyhimize gelişecekmiş gibi düşünmek yanlıştır. Toplumdan kendinizi soyutlamak, inzivaya çekilmek ve bir şeylere, kadere küsmek de aynı derecede yanlış olur. Sakin, dikkatli, bilinçli ve gayet akıllı şekilde kendimize bakmalı ve özen göstermeliyiz. Şifa teknikleri, meditasyon, olumlamalar, maneviyat, zikir ve dualar rahatlatıcı ve endişelerden uzaklaştırıcıdır.

Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, bu Yeniayda işlerinizi sakin bir şekilde yapmanın, kimseyle tartışmaya girmemenin, sağlığınızı önemsemenin, yarım kalan işlerinizi yapmanın önemini vurguluyor. İş meselelerinde 16 Haziran tarihindeki Yeniay olumludur. O güne dek, bu yorumda yazdığım noktalara lütfen özen gösteriniz. Aceleyle kararlar vermeyiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla