Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.05.2015, 05:39   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi

Balık Burcunda Bugün - 25 Mayıs 2015 Pazartesi



Sevgili Balıklar, saat 11:51 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Yeni haftamızın ilk gününe bu şekilde adım atarken, rutin iş programımızı veya günlük aktivitede her zaman yerine getirdiğimiz işlerimize ağırlık verebiliriz. Ancak pek kimseden övgü gelmeyebilir. Çevrenizdeki insanlara ılımlı şekilde yaklaşılmalıdır.

Saat 11:51 Ay-Başak burcu seyir etkinliğinde, partneriniz, iş ortağınız veya diğer kişilerle olan iletişiminize önem vermeniz gerektiğini işaret ediyor. Bağlanmak, huzur bulmak, mutluluğu yakalamak, anlaşılmak istersiniz. Bu hassasiyetiniz nedeniyle en ufak bir problemi dahi, gözünüzde büyütebilirsiniz.

Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümünde, çalışmak, kazanmak, hayatınızı sürdürmek, paranızı dilediğiniz gibi harcamak, farklı ve sıra dışı yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Artık geçmişi hatırlatan, gereksiz yere zaman alan, yoran ve zorlayan ilişkiler yerine hayatınızı kendi ellerinizle şekillendirmek niyetindesiniz. Bu hevesli haliniz acil kararlar vermenize, harcamalarda bulunmanıza yol açmadan önce duruma bir bakalım.

Saat 20:18 Başak burcunda oluşacak ilkdördün etkisi altında, sizin isteğiniz kendinizi güçlü hissetmek ve yaşamınız adına bir temel kurmaktır. İlişki ve yarınlarınız garanti altına alma yönünde hassasiyet içindesiniz. Son bir hafta önceye bir bakmak lazım. O günden bu yana ne gibi gelişmeler oldu. Ayrıca mali konular üzerinde de durmak gerekiyor. Ancak hepsinden önemlisi iş ortaklıkları ve özel beraberlik anlamında kafanız bir hayli karışık. Bir yandan sizi aktif olmaya, duygularınızı ifade etmeye yönelten arzular, diğer taraftan vereceğiniz bir kararın sonucunu bilememek bir hayli yoruyordur. Ben bugün şöyle gerekçi bir şekilde düşünmenizi, aceleci, sabırsız davranmamanızı tavsiye ediyorum. Duygularımızı ölçüp tartmak gerekiyor. Eğer hem karşımızdaki kişiden hem de kendimizden emin değilsek, adım atmayalım. Güven unsurunu mutlaka gözetelim.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla