Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.06.2015, 12:32   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015

Başak Burcunda Bu Hafta Aşk ve İlişkiler - 1-7 Haziran 2015



1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda bir Dolunay meydana gelecek. Bu Dolunay, Merkür geri hareket dönemine denk geliyor ve Neptün ile dikkate değer bir görünüm yapıyor. Bu durumda ailevi ilişkileriniz, ev ve yerleşim konuları, ailenizle ilgili mal, mülk veya gelirler açısından koşulların değişken olduğunu, bu yüzden eşiniz veya başkalarıyla aranızda yaşanması muhtemel problemleri işaret ediyor. Onun içindir ki, biraz bilinçli, derinlikli, abartmadan ancak dikkatlice durumunuzu gözden geçirmelisiniz. Nereden ne geleceğini, nereye nasıl yatırımda bulunmanız gerektiğini bilmelisiniz. Durumu hafife almak yanlış olur. Fakat bildiğinizi okumak da bir o kadar yanlıştır.

3 Haziran tarihindeki görünüm, iş hayatımız ve ailevi konularda iletişimi güçlü tutmanın ve paylaşımcı düşünmenin gelişim anlamında faydalı olacağını işaret ediyor. Farklı düşünebilirler, sizi zorlayabilirler. Ancak bu enerji altında, iki yönlü düşünerek durumları ele almakta yarar görüyorum.

5 Haziran tarihinde Venüs-Aslan burcunda seyrine başladığında, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla