Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.06.2015, 10:29   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcunda Bugün - 6 Haziran 2015 Cumartesi

Balık Burcunda Bugün - 6 Haziran 2015 Cumartesi



Sevgili Balıklar, cumartesi günümüz, saat 02:38 itibariyle etkili Mars-Jüpiter görünümüyle başlayacak. Bu enerji kısa seyirli yolculukların, iş veya özel anlamdaki hoş paylaşımların işaretçisi olduğu gibi, ayrıca çalışma hayatınız, ailenizle ilgili konuların da önemini vurguluyor. Yenilikleri işaret edici bir yanı var. Heveslendiriyor, canlandırıyor. Farklı bir şeyler yapmak arzumuzu yükseltiyor. Ancak önemli bir karar verilecekse, tabii ki iyi bir analizde bulunmak faydalıdır.

Saat 08:02 itibariyle Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. İşin içinden çıkamadığınız konularda biriyle dertleşme ihtiyacı duyabilirsiniz. Ancak ne gariptir ki, gerçekten derdinizi anlayabilecek tarafsız düşünebilecek insan sayısı azdır. Nice dostluklar kimi zaman gereksiz meseleler yüzünden sona ermiş bazı dostluklar ise araya giren yıllar nedeniyle sona ermiş. İşte bu nedenle konuşmanın da bir anlamı olmadığını düşünürsünüz.

Saat 09:02 Ay-Venüs karşıtlığı toplumsal haklarımız, dostluk ve özel ilişkilerimiz anlamında benzetme yerindeyse aslan kesildiğimizi gösteriyor. Kimsenin kimse üzerinde baskın olmasını istemiyoruz. Belki çok ortalarda görünmüyoruz diye düşünebilirler. Ancak biz nerde nasıl davranmamız gerektiğinin farkındayız. Susuyorsak bunun bir sebebi var.

Saat 09:04 Ay-Satürn görünümü, bazı kişilerle aranızdaki sorunların düzelebileceğine, onların gerçekten iyi niyetli olduklarına inanmıyorsunuz. Bazen iyi niyetinizin gereksiz olduğunun artık farkındasınız.

Saat 09:23 Venüs-Satürn görünümü, her alanda güven, sorumluluk ve sağlamlık ilkesini merkez alarak kararlarımızı gözden geçirmemizde önem taşıyor. Sağlıklı ve gerçekten istikrarlı olana yöneleceğiz. İnsanlarla olan ilişkimizde kendi kafa yapımıza uygun olanla bağlantı kuracağız. Artık verimli olmayan, zorla katlandığımız hiçbir şeyi hayatımızda istemeyeceğiz. Seçimlerimizi de buna göre yapacağız.

Saat 17:35 Ay-Merkür görünümü, zihnen ve bedenen kendimizi gözden geçirmenin işaretçisidir. Ailevi ve duygusal meseleleri bu saatlerde mantıklı bir şekilde ele alırsak, sıkıntılarımızın üstesinden gelebilecek çıkış yolları bulabiliriz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla