Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07.06.2015, 10:36   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar

Yengeç Burcunda Bugün - 7 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Yengeçler, Ay-Kova burcu seyriyle güne merhaba diyoruz. Bu enerji, ailemiz başta olmak üzere, otorite konumunda bulunan her kim varsa, bu kişilerle aramızda yaşanması muhtemel baskıları işaret ediyor. Uymak zorunda olduğumuz görevlerimiz ve sorumluluklarımız var. Artık bir işe yaramayan ve sürdükçe sıkıntı vermekte olan meseleleri geride bırakmak isteyebilirsiniz. Bunlar parasal, sağlık, ilişki, iyi niyetin kötüye kullanılması anlamında olabilir. Derdinizi anlatacak insan ararsınız. Ancak herkese anlatmak istemediğinizden mecburen susabilirsiniz.

Saat 11:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, bir meseleyi halletmek, bir problemi çözüme kavuşturmak ve sıkıntılardan kurtulmak isteğimizi işaret ediyor. Belli bir baskı yaratabilir. Biz de bu baskıdan kurtulmak için şöyle geriye çekilip düşünürüz. Yaşananları kader bazen de yanlış seçim olarak değerlendiririz. Bir şeylere tutunmak, ayakta kalmak isteriz. Bu saatlerde irademizi devrede tutabilirsek, en azından kendimize yüklenmemiş oluruz.

Saat 14:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz.

Saat 15:31 Ay-Mars görünümü, özgürlüğümüzü kısıtlayan, bizi bazen oldukça yoran meselelere kolayca tepki göstermemize neden olur. Bizi anlamayan kişilerden uzak dururuz. Çıkarcı insanlar, her lafı sözü büyüten, arkamızdan söz eden kişilere içerleriz. Kim dost, kim düşman bilmek isteriz.

Saat 17:31-8 Haziran saat 11:16 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, huzurunuz son derece önemli. Hiç kimsenin keyfinizi bozmasına veya sinirlendirmesine izin vermemek için, sizin de sakin ve kontrollü olmanız faydalıdır. Fikirlerinizde diretmek yerine, başka görüşlere de açık olmanız gayet faydalıdır.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla