Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.06.2015, 15:32   #1 (permalink)
Ada
Siyahı da Gökkuşağından Dışlamadılar mı?

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Eyeliner Çekme Tüyoları

Eyeliner Çekme Tüyoları

Eyeliner makyajın en güzel ama uygulaması en zor noktalarından birisi. Eyeliner'ı çekmenin püf noktaları var. Bir de bunları deneyin...

Eyeliner'ı bir hamlede sürmeyi denemeyin. Fotoğraftaki gibi küçük çizgileri birleştirerek sürerseniz daha muntazam bir çizgiye kavuşursunuz.x

Çizgileri birleştirmek hem eğlenceli hem de pratik bir yol...

Eyeliner fırçası kullanırken zorluk yaşıyorsanız göz kaleminizin ucunu bir çakmak yardımıyla ısıtın. Birkaç saniye yeterli olacaktır. Böylece yağ gibi kayan bir göz kalemiyle dilediğiniz şekilde eyeliner çekebilirsiniz.


Çizgileri birleştirmek zor geliyorsa noktaları birleştirin! Likit eyelinerla belirlediğiniz noktaları dilerseniz ucu yumuşak bir göz kalemiyle de yapıp birleştirebilirsiniz.


Mucizevi bir şekilde kaşık eyeliner sürmede işe yarıyor! Kaşığın köşelerinden destek alın ve eyelinerı yavaşça çekin. Makyajınıza profesyonel bir el değmiş gibi olacak...


Hastag'ler sadece sosyal medyada kullanılmak zorunda değil! Makyajınızı yaparken göz kenarınıza mini bir hastag çizin ve yumuşak bir far fırçasıyla yayın. Dilerseniz üzerinden eyeliner geçerek daha yoğun bir göz makyajı yapabilirsiniz.


Eyeliner fırçasını maskaranızla birleştirmeyi deneyin. Kirpikler ve gözlerde yoğunluk isteyenler için harika bir yöntem!


Minik bir bant yardımıyla eyelinerı çekebilirsiniz. Göz kenarınıza bir parça bant yapıştırın ve üzerinden düz br çizgi çekin. Ardından göz pınarına doğru bu çizgiyi takip edin. Yumuşak, günlük göz makyajı yapmak için pratik bir yöntem.


Çiz, birleştir ve içini doldur! Çocukken boyadığımız boya kitapları gibi! Eyeliner'ı çekeceğiniz şekli belirleyin, çizgileri çizin ve içini doldurun.

Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla