Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.2015, 11:24   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Oğlak Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar

Oğlak Burcunda Bugün - 14 Haziran 2015 Pazar



Sevgili Oğlaklar saat 01:06-20:51 arasında etkili olacak Ay-Boşluk ilerleyişi ile Pazar gününe adım atıyoruz. Güne dinlenerek uyanmamız, aşk hayatınızla ilgili konularda güven ve huzuru önemsememiz faydalı olur.

Saat 18:56 Güneş-Mars kavuşumu, girişimde bulunmak istediğiniz iş, finansal, ailevi yöndeki plan ve projelerinizi yürürlüğe koymadan önce analiz etmenin önemini vurguluyor. Yararlı olup olmadığına bir bakalım. Nasıl gerçekleştirebiliriz, hangi yolu tercih edebiliriz, bu inceleme sonunda tespit etmeniz kolay olur. Ben bu görünümün gerginliğe yol açabilecek etkisini de söylemek isterim. Özellikle iş ortamında veya günlük hayatta birileri içten içe sizi sinirlendirecek bir şeyler yapabilir. Bunların üzerinde durmak gerekir mi, yoksa boşuna zaman kaybı mı olur diye bir bakmak lazım. Zihinsel ve fiziksel anlamda sizi güçlendirecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Diyet uygulanması, beslenme düzeninizin sağlıklı bir şekilde ayarlanması için 16 Haziran tarihindeki Yeniayı bekleyiniz.

Saat 20:51 itibariyle etkili Ay-İkizler burcu seyri, aktif düşünmemizi sağlıyor. Bildiklerimizi ifade etmek ve kabul ettirmek isteyeceğiz.

Saat 20:53 Ay-Satürn karşıtlığında, biraz huzursuzluk yaşayabiliriz. Bir yandan etrafımızda olan biteni anlamaya çalışırız. Ancak diğer taraftan haksızlıklara gelemeyip tepki gösteririz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla