Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.06.2015, 05:20   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yay Burcunda Bugün - 19 Haziran 2015 Cuma

Yay Burcunda Bugün - 19 Haziran 2015 Cuma



Sevgili Yaylar Cuma günümüz saat 09:22 itibariyle Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğindedir. Davranışlarınız, görünüşünüz ve coşkulu halinizle doğal bir şansa sahipsiniz. Sıcak, cömert ve parlayan bir yıldız gibisiniz. Yaşamı sevgiyle kucaklayarak, her şeyi iyimser bir bakış açısıyla ele alabilirsiniz. Güler yüzlü ve iyi huylu yaklaşımlarınızla problemlerin üstesinden gelebilir, sevdiğiniz kişinin gözbebeği olabilirsiniz. Duygularınız ve düşünceleriniz aynı doğrultuda olduğundan içinizden geldiği gibi davranabilirsiniz.Ayrıca bugün, kendinizi özel hissettirmekten hoşlanırsınız. Hayat yaşanmaya değer diye düşünürsünüz.

Saat 20:45 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hayata bakışımızı güzelleştiren, moralimizi yükselten ve bizi yakınlarımızla olan paylaşımlarımızda mutlu eden, geliştiren bir etkidir. Maddi konularda da destekleyici buluyorum.

Saat 22:36 Ay-Merkür olumlu görünümü sayesinde, inandıklarınızı bir başka insana ifade etmeniz ve bağlantıda bulunarak aksayan durumları çözüme kavuşturmanız mümkündür. Şu aralar partnerinize bir şeyleri onaylatmak veya başkalarına kabul ettirmek istiyorsanız, bu enerji sizi destekleyicidir. Belki size katılmıyormuş gibi durabilirler. Ancak reddetmeleri pek mümkün değildir.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla