Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.06.2015, 12:40   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

İkizler Burcu 27 Haziran 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumu



Sevgili İkizler Cumartesi günümüz, saat 07:12 Ay-Güneş görünümüyle başlıyor. Bir şeyleri düzene kavuşturmak, sağlığımızı ilgilendiren meseleleri ele almak, günlük hayatta yapılacakları gözden geçirmek, düzenlemek yönünde bu enerji faydalıdır. Evimizin, ailemizin ihtiyaçlarını karşılamak amaçlı alışverişte bulunabiliriz. Ekonomik düşünürüz. Verdiğimizin karşılığını almak isteriz. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırız.

Saat 14:59 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, mali konuların, çocuklarımız veya geleceğimizle alakalı meselelerin tekrar ele alınması yönünde önem taşıyor. Bizi rahatsız eden bir problemi çözmek için karşımıza bir fırsat çıkabilir. Belki de mali konularda fazla açıldığımız için, yaşadığımız zorluğun farkına vararak, bundan sonra daha dikkatli olmaya çalışabiliriz. Bir şeylerin yeniden düzenlenmesi, bütçenin ele alınması, aşk hayatımızla ilgili meselelere de dikkatlice bakılması, dengeli hareket edilmesi faydalı olacaktır.

Saat 16:00 Ay-Neptün olumlu görünümü, bize, yetenekli olduğumuz konularda ve alanlarda seçimlerimizi doğru biçimde yaparak iş hayatımızda başarılı olacağımızı söylüyor. Sezgilerimiz, yaratıcı enerjimiz gayet yüksek. Burada dikkat edeceğimiz husus, korkularımızın, endişelerimizin esiri olmak yerine, organize işlere yönelmek, inançla ideallerimize sarılmaktır. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için çabalamak gerekiyor.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla