Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 04:15   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu

İkizler Burcu 2015 Temmuz Ayı Astroloji Burç Yorumu



Sevgili İkizler Temmuz ayının size mutluluk getirmesini dilerim.

2 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir dolunay meydana gelecek. Özellikle kredi, yatırım, mali konuların gözden geçirilmesi gerekir.Kendi paranızı kendiniz kazanmak isterken gergin olabilirsiniz. Yapmak istediğiniz yeri belirleme arzunuz ortaya çıkacak. Bu dolunay sizi yormasın, gözden geçirme sürecinizi tamamladıktan sonra farklı güzellikler ortaya çıkabilir.

8 Temmuz tarihinde Merkür Yengeç burcunda seyrine başlıyor. Kimseye bağımlı olmadan yaşamak isterken, bu dönemde hassasiyet yaşayabilirsiniz.

16 Temmuz tarihinde Yeni ay kazanç evinizde oluşacak. Aileniz, ailenizin devamı, yuvanızın ihtiyaçlarının karşılanması söz konusu olacak. Mali konuların dengeye kavuşması konusunda hassasiyet olacak.

19 Temmuz tarihinde Venüs Başak burcunda ilerlemeye başlayacak. Eviniz, aileniz, yuvanız ve bunlarla ilgili konular önem taşıyacak. Yatırım ve garanti altına alma arzunuzun etkili olduğu bir hareket olacak.

23 Temmuz tarihinde Güneş ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu Yeni ay'da olanakların ne olduğunu araştıracaksınız.

31 Temmuz tarihinde Kova burcunda Dolunay meydana gelecek. Daha iyi yaşamak ihtiyacındasınız. Dışarıya doğru bakmalısınız. Bir anda değişim için karar verememek uygun olacak.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla