Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 06:49   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick İkizler Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?

İkizler Burcu Nasıl Giyinmekten Hoşlanır? Ne Giyerse Daha Güzel Görünür?



Değişken İkizler burcu kadını her tür giyime hazırdır. Kolay yıkanan ve giyilen kıyafetleri tercih ederler. Gerek iş kıyafetleri, gerekse dışarıda giyilecek uygun kıyafetler gardırobunun geniş yelpazesi içindedir. Düz beyaz tişört ellerinin altında her daim bulunur. Bir jean pantolon, üstüne giyilen rahat bir tişört ve kazakla bile çok şık ve havalı görünürler. Değişik eldivenler, bilezikler ve yüzükler vazgeçilmezleridir. Aksesuarları değişik ve renklidir; teknolojiyi takip ettiklerinden, bu alandaki aksesuarları ilk onda görebilirsiniz. Bir de el çantaları ve bavullara karşı zaafları vardır. Deri sandaletler, espadriller, kalın topuklu veya mantar topuk ayakkabılar ilgilerini çeker.

Oradan oraya devamlı aktif olan ve koşturan bu Merkür kadını, onu terletmeyecek ve vücuduna iyi uyum sağlayacak pamuklu kıyafetleri tercih etmelidir. İkizler burcu kadını isterse çok salaş, isterse çok ***** olabilir. Konuşurken ellerini fazlasıyla kullandığı için ilginç ve farklı model yüzükler onlara çok yakışır. Omuzlar aşağıya düşük olduğundan, omuzları geniş gösterecek ceketler ve bluzlar, çekici İkizler burcu kadınını daha hoş gösterecektir.

Alışveriş sırları: Omuzlar aşağıya düşük olduğundan, omuzları geniş gösterecek ceketler ve bluzlar, çekici İkizler burcunu daha hoş gösterecektir.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla