Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.06.2015, 07:17   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcuna Uygun Diyet Yapın

Balık Burcuna Uygun Diyet Yapın



Balık’a demir takviyesi

Balık burçları, ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. Ayakları şekilli ve güzeldir; ve çok güzel dans ederler. Bünyeleri zayıf olduğundan rahatlıkla soğuk algınlığına, sinüs problemlerine ve su tutmaya meyillidirler. Çok hassas ve duygusal olduklarından, hastalıkları da duygusal kökenlidir. Ayak şişliği ve nasırdan çok çekerler. Yemeye ve içmeye gösterdikleri aşırı düşkünlük diyet yapmalarını ve kendilerine bakmayı zorlaştırır.

Demironlar için çok önemlidir. Demir eksikliği, bünyelerinde kansızlığa, düşük kan basıncına, enfeksiyonlara bağlı hastalıklara, salgı bezi ve ritim bozukluklarına sebep olacağından diyetlerinde demirin ayrı bir yeri olması gerekir.

Ciğer, kuzu, yumurta sarısı, istiridye, böbrek, tam tahıl gevreği, arpa, kuru fasulye, ıspanak, soğan, sarımsak, marul, kuru üzüm, hurma, kayısı, şeftali, üzüm, elma, limon ve portakal ağırlıklı beslenmelidir. Ayrıca tuz bünyelerinde suyu tutacağından fazla tüketilmemelidir, alkol onları diğer burçlardan daha fazla etkiler.

Bakteri, virüs ve mantarlara açık olduklarından su tüketmeleri onların yararına olacaktır. Başkalarından negatif etkileri üstlerine çeken Balıklar yağlı ve mayalı yiyeceklerden, özellikle tatlılardan, ekmek ve tuzdan uzak durmalıdır.

Hande Kazanova

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla