Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.06.2015, 17:47   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Yengeç Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu

Yengeç Burcu 30 Haziran 2015 Salı Günlük Burç Yorumu



Sevgili Yengeçler saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Salı gününe adım atıyoruz. Bu enerji, bir yanıyla inanç aşılıyor diğer yanıyla hayal kırıklığı yaşadığımız meseleleri üzerinde düşünmemizi sağlıyor.

Saat 13:20 itibariyle gerçekleşecek Ay-Merkür karşıtlığında, dengeli paylaşımlarda bulunmanın ve huzur kaçırıcı kişi ve durumlardan uzak durmanın gayet önemli olduğunu biliniz. İş hayatınızla ilgili konularda ve özellikle duygusal meselelerde gayet dikkatli bir şekilde, dengenizi muhafaza ederek ve mantığınızı ön plana alarak hareket etmeniz yararlıdır. Dolduruşlara gelmeyiniz.

Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, işimiz gücümüz, sağlığımız ve ilişkimize farklı bir pencereden bakabilmemizde yardımcı oluyor.

Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, maddi ve iş hayatınızla ilgili konularda olumlu yönde desteklenmeye ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Özellikle bu saatlerde sevilmekten, takdir edilmekten, değerli bulunmaktan zevk alırsınız.

Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında Yay burcunda boşlukta kalacak Ay, gündelik iş temponuzu ilgilendiren tüm hizmetler, çalışma yöntemleriniz kişisel gayretleriniz, iş ve iş ortamınızla alakalı her durum (iş arkadaşlarınızla olan ilişkinize kadar) stajla alakalı tüm konular, yaşamınızı günlük işleriniz açısından düzene sokmak, evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili konularda düşünmeden verilecek kararlardan uzak durmamız anlamına gelmektedir.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla