Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.07.2015, 18:11   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Şenay Yangel Temmuz 2015 Aylık Yengeç Burcu Yorumu

Şenay Yangel Temmuz 2015 Aylık Yengeç Burcu Yorumu



Burcunuzda ilerleyen Mars içgüdülerinizi daha yoğun hale getirip ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları daha iyi anlayabilmenizi ve her şeyden önce kendinizde eksik kalan yanlarınızı, zaaflarınızı keşfetmenizi sağlayacak ve tam anlamı ile kendinizi keşfedip bir nakkaş gibi iyi yönlerinizi işleyip şekillendirecek, mutluluğu yakalamanın hiç de zor olmadığının farkına varacaksınız. İlki 2 Temmuz'da karşıt burcunuz Oğlak'ta, 2.si 31 Temmuz'da Kova burcunda Mavi Ay gerçekleşecek. Mavi Dolunay’ın manası ayın mavi olarak yansımasından ziyade aynı ay içinde iki kez Dolunay’ın gerçekleşmesine verilen addır. Ayrıca volkanik patlamalar ve doğa olaylarının yansıması ile ay her zaman olduğundan daha mavimsi bir görünümle dünyamıza yansıyabilir.

Duygusallıkla ilgili konularda etkili olacak. Evli bir Yengeç iseniz aileye katılacak bir bebek haberi alabilir ya da çocuk sahibi olmak için uygun dönemin bu olduğunu belirleyebilirsiniz. Cesaret ve özgüven ay boyunca aşkta aradığınızı bulmanızı ve sadece siz olduğunuz için sevilip seveceğiniz beraberliklerle gönlünüzün coşmasını sağlayacak enerjiler arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Yengeç'ler, yeni tanıyacağınız kişilere temkinli yaklaşmalı, anlık kararlarla maceracı davranışlar içinde olmamalısınız. Şayet kalıcı beraberlikler kurmak istiyorsanız!

Finansal ve ticari konularda ise yükselen dinamizminiz sizleri girişimci kılacak ve yeteneklerinizi, vizyonunuzu daha önce olmadığı şekli ile ortaya koyup kazançlı çıkacaksınız. Yükselen enerjiniz ve parlak fikirleriniz birilerini rahatsız edebilir. Varsın olsunlar siz yapmanız gerekenlere bakın ve aklınızı sonuna kadar kullanıp kariyer hayatınızın mimarı olma yolunda ilerleyin. Ortaklıkları olan Yengeç'ler, zamanında vereceğiniz tepkiler ve kıvrak zekanız olası sorunların önüne geçeceği gibi size büyük fırsatlar da sunabilir. Siz yeter ki bakmak ve görmek arasındaki farka idrak ederek hareket edin. Ay boyunca zihninizdeki yüksek enerji fiziksel olarak da mükemmel görünmenizi sağlayacak. 27-30 Temmuz aralığında ise ani hareketlerden uzak durmalısınız. Acelecilik kazalara neden olabilir. Sizlere tavsiyem ay boyunca ilaç kullanımına dikkat etmeniz, buna bağlı alerjik reaksiyonlar, deride döküntüler yaşamamak için tedbirli davranmanızda fayda var.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla