Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.07.2015, 03:54   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 3 Temmuz 2015 Cuma Günlük Burç Yorumu



Sevgili Koçlar Cuma günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle başlıyor. Ciddiyetle işlerimizi yapacağız. Sorumluluklarımızı önemseyeceğiz. Belli kriterler çerçevesinde hareket edeceğiz. Bu enerji pek hoşumuza gitmese de, bu noktalara dikkat etmemiz yararlı olur.

Saat 13:38-15:21 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Duygular arka planda olduğu için, varmayı istediğiniz sonucu gerçekçi bir şekilde görebilirsiniz. Burada dikkat edeceğiniz nokta, yeni bir adım atmamaktır. Toplumsal hayatınız, aile bireyleriyle olan ilişkiniz açısından da ciddiyet ve sorumluluk içinde hareket etmenizi sağlayacak bu oluşum, sorumluluklarınızı hatırlatıcıdır. Kısa süreli bir keyifsizlik yaratabilir.

Saat 15:21 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliği, yeniliklere açığız ve hevesliyiz. Arkadaşlık ilişkileriniz, yakın çevrenizle olan temasımız yoğunlaşır. İletişimimiz güçlenir.Dostlarınızla yakından ilgilenebilir, işlerinizi çabucak halledebilirsiniz. Farklı bilgiler edinmek, bağımsız hareket etmek hoşunuza gideceğinden, etrafınızdakileri kısıtlamak istemezsiniz. Ne istediğinizin bilincinde olarak seçimlerde bulunabilirsiniz.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla