Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.07.2015, 10:30   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 5 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

5 Temmuz 2015 Günlük Burç Yorumları

5 Temmuz 2015 günlük burç yorumları, 05 07 2015 burçlar, 5 Temmuz 2015 akrep burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 aslan burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 balık burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 başak burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 boğa burcu yorumu, 5 Temmuz ikizler 2015 burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 koç burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 kova burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 oğlak burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 terazi burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 yay burcu yorumu, 5 Temmuz 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 Temmuz ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 Temmuz günlük burç yorumları, 5 Temmuz burç yorumları, 5 Temmuz 2015 pazar burç yorumları



Koç Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Koçlar Ay-Terazi burcu geçişiyle pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji ilişki konularında birebir etkilidir. Size karşı samimiymiş gibi davranan, ancak hiç de dengeli ve paylaşımcı davranmayan kişilerle aranıza mesafe koyabilirsiniz. Bu ister partneriniz olsun isterse başka biri. Sizin istediğiniz doğallıktır.
Saat 12:46 Ay-Pluto zorlu görünümü, ilişkide kontrolü ele geçirme ve ne olursa olsun elde tutmak istediğinizi gösterir. Çok dikkatli olmalı ve gereksiz tartışmalardan kaçınmalısınız. Baskın tavırlarınız sorunlara yol açmasın.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak İlkdördün etkisi altında, eviniz, aileniz, geleceğiniz, duygu dünyanızla alakalı konularda güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Siz aile kurmak veya ailenizi dış etkenlerden korumak, geçmişte yaşanan her şeyi unutmak ve geleceğe güvenle bakmak istiyorsunuz. Yanınızda güçlü bir partner, sizi anlayacak bir eşe fazlasıyla ihtiyaç duymaktasınız. Bir can yoldaşına veya hayatınızdaki kişinin yarenliğine ihtiyacınız var. Kimileri, -Kendi aşım kaygısız başım diyerek tek başına ayakta durabileceğini düşünür. Bazıları ise, problemli bir evliliği inatla sürdürmeye çalışır. Bir çoğunuz ise, güvenebileceği, sırtını dayayabileceği, güzel bir yuva kurabileceği, onu gerçekten sevebilecek bir kişinin özlemini duyabilir. İşte ilkdördün etkisi altında durumunuzu gözden geçirmekte ve ilişkiye bakış açınızı tekrar ele almakta yarar var.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü, ilişkinizle alakalı konular üzerinde kafanızı kurcalayan meseleleri halletme arzunuzu gösteriyor. Eğer partneriniz de size destek olursa içiniz rahat edebilir. Sözlerin önemi bu saatlerde çok kıymetlidir.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi, özgür hareket etmek, değişik bir şeyler yapmak arzumuzun işaretçisidir. Ancak partnerimiz veya bazı kişilerle olan ilişkimizde dengeyi korumamız, nezaketli davranmamız gerekebilir.

Boğa Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Boğalar pazar günümüz, Ay-Terazi burcu geçişiyle başlıyor. Sizi ilgilendiren her konuyu hem didiklersiniz hem de rahat biriymiş gibi davranırsınız. İhtiyaçlarınızı önemsersiniz. Genelde insanları memnun etme çabanız yüksektir.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, hem işlerimizi yoluna koymak hem de sıkıntılarımızdan, zorunluluklarımızdan kurtulmak istediğimizi işaret eder. Tedbirli olmamızda yarar var.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün başta eğitim hayatınız olmak üzere, kardeşlerinizle ilişkiniz, aileniz, yakın çevreniz, iş yapma becerikliliğiniz, yolculuk, bilgilenme konularına olan yoğun ilginizin göstergesidir. Bu konularda başarılı olmanın yolu ise, öncelikle kendinize ve yeteneklerinize uygun bir iş seçiminde bulunmak, hayatınızı planlamak ve alıştığınız düzenin dışına çıkmaya kabul etmekle olabilir. Her ne kadar bulunduğunuz çevreye, alışkanlıklarınıza bağlı olsanız da, hatta bu alışkanlıklar dışa açılmanızın önünde korku duvarları oluştursa da, eğer amacınız kendinize yeni bir yön çizmek ve gereksinimlerinizi daha iyi şartlarda karşılamaksa yapılması gereken ayaklarınızın üzerinde dimdik durmaktır. Hep aynı çevrede, hep aynı insanlarla olmak size bir şey kazandırmayacaksa, mantıklı düşünmek zorundasınız. Unutmayalım ki, ilerlediğiniz yeni yolda başarılı olmanın sırrı, kararlılığınızda yatmaktadır.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konular üzerinde zeka ve iletişimin hakikaten önemli olduğunu, yeniliklere açık düşünmenin kazandırıcı olacağını gösteriyor. Eğer biz ne istediğimizi biliyorsak, kendimize güvenmeliyiz. Hedefimize varmanın yolu iyi bir strateji belirlemekten geçiyor.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, bir yandan kontrol edemediğimiz durumlarla uğraşabilir, diğer yandan sağlık, iş hayatı ve bir takım konularda dengemizi muhafaza etmemiz gerekebilir.

İkizler Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili İkizler Ay-Terazi burcu geçişiyle pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji, toplumsal hayatta görüntünüzü, başarılarınızı, insan ilişkilerinizi önemsediğinizi gösterir. Sevdiklerinizle temasta olmaya çalışırsınız.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, amacınıza ulaşmak ve ne olursa olsun elde etmek, gücünüzü kanıtlamak arzunuzu işaret ediyor. Etrafınızdaki insanlarla olan her türlü ilişkide dikkatli olunuz.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, parasal kazancınızla ilgili konularda hassas, hayatınızı güven içinde sürdürmek isteğinizin yoğun, kimseye muhtaç olmadan ayakta kalma arzunuzun yüksek olduğunun göstergesidir. Size göre mutluluğun, mutsuzluğun, başarının veya başarısızlığın altında yatan en önemli sebep maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşamaktır. Kimileri aşkta aradığını bulduğunda kendini güvende hisseder. Sosyal hayatla olan ilişkisi güçlenir. Bazılarına göre iş hayatındaki başarıdır. Bu başarı beraberinde para sahibi olmayı sağlar. Parası olan insan, yaşamı coşkuyla karşılar, geleceğe güvenle bakar. Bazıları için, bir evlat sahibi olmaktır. Onun geleceğini hazırlamak, ona güvenli bir hayat sunabilmek için çabalar, bundan tatmin olur. İşte bugünkü ilkdördün, kendimizi güvende hissettirecek olana yönelmek amaçlı mücadelenin göstergesidir.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü, özgür yaklaşımları, yeni değişimleri, gerek aşk ve gerekse iş hayatınızda arzuladığınızı gösteriyor. Kafanızı karıştıracak meselelere zaman ayırmak niyetinde değilsiniz. Hızlıca hayatın içinde yer almaktan yanasınız.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek isteğiniz bir hayli yükselir. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermezsiniz. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde nazik ve ölçülü yaklaşımlardan hoşlanırsınız.

Yengeç Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Yengeçler pazar günümüz Ay-Terazi geçiş etkinliğiyle başlıyor. Saygınlığa, huzura kaliteye önem veriyoruz ve seçkinlik arzumuz gayet yüksek. Evinizi, ailenizi, aşkı, parayı, konforlu yaşamı arzularsınız. Eğer bir problem söz konusu olursa, bunun üzerinde konuşurken, karşı tarafı suçlamaktan çekinirsiniz.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, iç güvenliğiniz, ilişkiniz ve mesleki konular sizin için son derece önemli. Kendinizi kapana kısılmış gibi hissedebilirsiniz. Oysaki yapılması gereken, durumunuzu ve problemlerinizi gerçekçi bir şekilde ele almalısınız.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşan ilkdördün, yaşamınızı güçlü temeller üzerinde inşa etme, kendinizi dünyaya ispatlama, davranışlarınızla, kararlarınızla toplum içinde bir yer edinme isteğinizdir. Bunu başarmanın yolu, öncelikle bilinçaltınızdaki tüm bastırılmış korkularınızdan arınmak ve kendinize güvenmektir. Kimileri, özellikle genç yaşta olanlar, bunu bir yuva kurarak, güzel bir aileye sahip olarak gerçekleştirmek isteyebilir. Bazıları baba evinden ayrılıp kendine yeni bir düzen kurarak hayatını tek başına sürdürmeyi düşünebilir. Bir çoğumuz daha çok kazanıp geleceğini garanti altına almayı düşleyebilir. Hayatta kalmak, hareket ve cesaretle ileriye gitme dürtünüz yüksektir. Bunları yapabildiğiniz ölçüde kendinizi huzurlu hissedersiniz. Eğer şu andaki durumunuz sizi tatmin etmiyorsa rahatsız olursunuz. Oysaki önemli olan kişinin kendinden uzaklaşmadan, hayatla olan bağını koparmadan, güvenle ilerlemesidir.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü huzur bulmak isteyen bireyin, ikilemde kaldığı konuları işaret ediyor. Bir yanıyla her şeyi dengelemeye çalışırken, diğer yanı yaşamın tadına varmakta zorlanıyor gibi. Doğru bir yol bulmak için inancını asla yitirmemelisiniz. Sağlıklı düşünmenizin önüne geçen her ne varsa onunla mücadele etmek size düşüyor. Gereksiz yere kendinizi lütfen yüklenmeyiniz. Aklınız hislerinizin kontrolü altında olmamalı.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, iş hayatınızla alakalı konularda veya genel olarak sorumluluklarınız söz konusu olduğunda çabuk tepki verebilir, özgür olmak isteyebilirsiniz.

Aslan Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Aslanlar Ay-Terazi burcu geçişiyle cumartesi gününe merhaba diyoruz. Bu enerji, sizi mutlaka birileriyle temasta olmaya, onlarla bir arada bulunmaya çağırır. Aileniz, akrabalarınız, arkadaşlarınızla ilişkiniz ön plandadır. Güzelliği, barışı, huzuru ve kaliteli olanı arzularsınız.
Saat 12:46 Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümü, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, sizi bağımlılık altına alan her şeyden, değişken ruh hallerinizden, hareketsizliğe neden olan güvensizlikten, bilinçaltınızdaki korkularınızdan, duygusal tepkiler göstermenize neden olan durumlardan, geçmişte yaşanan acı tecrübelerden ve bir türlü ifade edemediğiniz gizliliklerinizden arınarak, yeniden doğmak ve hayatınıza yeni bir çizgi çekmek isteğinizin göstergesidir. Bütün bunları gerçekleştirebilmenin yolu özgür olmak ve özgürce kendinizi ifade etmekten geçer.
Kendi hakkınızdaki duyguları başkalarıyla paylaşmaya hazır olmanız lazımdır. Bu ister iş ister yakın çevreniz isterse özel hayatınızda olsun fark etmez. Bir Aslan daima kral ve kraliçedir. Tabii ki hayatın inişleri olduğu gibi, çıkışları da vardır. Bugüne dek ne yaşadıysanız yaşadınız. Bunları bir tecrübe olarak kabul ediniz. Ve şimdi yeni bir sayfa açmak için istekli olunuz. Kendiniz için en iyisini ve en faydalısını seçiniz. Eğer sizi mutsuz eden bir ilişkiniz varsa sırf minnet duygusuyla devam ettirmeyiniz. Eğer işinizden memnun değilseniz bu gidişe bir dur demeyi biliniz. Bir şeylerin ayağınıza gelmesini bekleyerek bir ömrü boşuna geçirmek yerine, istediğiniz şeyi kendinize hedef olarak kabul edip bizzat üstüne gidiniz. Gelişmeye, büyümeye, genişlemeye gönüllü olduğunuz takdirde, karanlıklardan aydınlığa çıkacağınızı biliniz.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü çevrenizle olan her türlü ilişkide paylaşımlara önem verdiğinizi işaret ediyor. İki ayrı mesele üzerinde düşünmektesiniz. Bunları hale yola koymak için, desteklenmeye ihtiyacınız oldukça yoğun. Sakın umutsuz düşünmeyiniz. En kısa sürede harekete geçerek arzunuza kavuşabilirsiniz.

Başak Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Başaklar pazar günümüz Ay-Terazi burcu geçişiyle başlayacak. Genelde bu enerji, alışverişlerin en fazla yapıldığı zamanlardır. Güzel giyinmesini bilen, titiz Başaklar ihtiyaçları olsun veya olmasın bugün para harcamaya yatkıdırlar. Ödemeleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Aileniz, sevdiklerinizi memnun etme çabanız hayli yüksektir.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, sanki korktuğunuz, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Çözümlenmemiş bir takım problemler tekrar karşınıza gelebilir.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, kendiniz ve ailenizin geleceği hususunda son derece hassas olduğunuzun göstergesidir. İleriye yönelik plan ve projelerinizi gerçekleştirme, sosyal guruplar içinde yer edinme, sizinle aynı düşünceyi paylaşan kişilerle bir araya gelme, bir gurubun liderliğini üstlenme, uygun değişimlerde bulunma, reform yapma ve kişisel hedeflerinizi destekleyen ilişkiler ağı kurabilme isteğinizin altında da hep bu neden vardır. İşte bunu gerçekleştirmenin yolu, evlilik veya iş ortaklığı yoluyla büyümekle mümkündür. Bu durumda kurulacak ilişkiler son derece önemli hale gelir.
Eğer gelişmek ve büyümek istiyorsanız, oyunu kuralına göre oynamanız şarttır. Yani güçlü olmak için, gücü elinde bulunduran kişilerle iyi geçinmek gerekir. Tabi ki kimi zaman anlaşmazlıklar yaşanması, çatışmalar olması doğaldır. Fakat eğer amacınız gelişimse bu sürtüşmeler yapıcı bir biçimde kullanıldığında, imkansız gibi görünen şeyleri başarmak çocuk oyuncağı gibidir. Yeter ki, doğru insanı veya doğru ortakları seçmesini bilin. Bu seçim, maddi ve manevi anlamda geleceğinizi teminat altına almanızı sağlayabilir.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü kaliteli yaşama arzunuzun göstergesi. Gerçekten rahat yaşamak için paranın ne kadar önemli bir güç olduğunu biliyorsunuz. İlişkilerde, aklınız kesinlikle duygularınızın esiri olmamalı. Çünkü doğru bir karar verebilmeniz için bu kesinlikle şart gözüküyor.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında parasal veya ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar verebilirsiniz. Borçlarınızdan kurtulmak veya birilerinden destek görmek için böyle davranırsanız, risk altına girebilirsiniz. Enine boyuna düşününüz.

Terazi Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Teraziler burcunuzda ilerlemekte olan Ay etkisi altında pazar gününe uyanacağız. Toplum içinde, ikili ilişkilerinizde gün boyu nezaketinizi muhafaza edersiniz. Güzel görünmek, beğenilmek istersiniz. Problemlerinizi uzlaşarak çözmekten yanasınızdır.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, yuvanız içinde, bulunduğunuz çevrede yaşanabilecek çekişmeleri körükler. Bir taraf özgürce konuşur diğer taraf baskın olmaya çalışır.
Saat 14:58 itibariyle burcunuzda oluşan ilkdördün etkisi altında, sosyal statünüz, ün, itibar, kariyer, işverenleriniz, ailenizle olan ilişkiniz, güvenceniz, geleceğe yönelik hedeflerinizle alakalı konulardaki hassasiyetiniz yüksek olacaktır. Dikkat çekmek, iyi bir mevki sahibi olmak, yeteneklerinizi arzu ettiğiniz bir alanda gerçekleştirmek ancak ve ancak girişimci davranmakla, güçlü ilişkiler kurmakla ve kendinizi dış dünyada ifade edebilmekle mümkündür. Bu durumda yolunuzda sağlam ve emin adımlarla ilerlemeniz için, kendinizi gözden geçirmeniz faydalıdır.
Hangi konularda çekimser kaldığınızı, hangi olaylar karşısında kararsızlık duyduğunuzu, hangi ortamlarda kendinizi güçlü hissettiğinizi gerçekçi bir şekilde saptamanız gerekebilir. Tabii ki insan genelde alışkanlıklarının esiridir. Hayat ne kadar üstüne gelirse gelsin, bildiği alanda görev almak, bildiği hayatı sürdürmek ister. Kendi güvenliğini, geleceğini, sevdiklerini koruma dürtüsü veya aile, otorite baskısı eğer dış dünyada gelişiminin önünde engel oluşturuyorsa durum vahim demektir. İşte bugünkü enerjiniz, böylesi engeller karşısında yapılması gereken düzenlemelerin işareti olup, cesaretle hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü gayet olumlu. Hem duygularınız hem de ilişkinizle alakalı konularda iletişimin önemi çok büyük. Ne kadar zeki ve ne kadar yeniliklere açık olursak düzenlenmesi gereken her şeyi yerli yerine oturtabiliriz. Şu aralar yolculuk düşünüyor olabilirsiniz.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında partnerinizle aranızdaki her türlü meselenin karşılıklı haklarınızı, özgürlüklerinizi dikkate alarak ele alınması gerekiyor. O siyah diyorsa, sizin de beyaz deme hakkınız var. Ancak bunun ayarını her iki kişinin de gözetmesi gerekiyor.

Akrep Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Akrepler pazar günümüz, Ay-Terazi burcu geçişiyle başlayacak. Sizin için bugün ilişkinizle alakalı konulardaki uzlaşı, samimiyet, huzur, anlaşmak gibi kavramlar önem kazanır.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, baskılardan kurtulmak ve en azından biraz olsun rahatlamak için, karşınıza çıkabilecek bir işi kabul edebilirsiniz. Aslında çözüm olmadığını siz de bilirsiniz. Fakat hayat şartları sizi zorlamaktadır.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda oluşacak ilkdördün, güç ve kontrolünüzü yeniden sağlamak, duygu dünyanızla alakalı konularda kendinizi güvende hissetmek, yenilenmek ve dönüşümde bulunmak için öncelikle dikkat etmeniz gereken nokta, duygusal ve ruhsal manada kendinizi ve geçmişinizi gözden geçirerek arındırmaktır. Bu arınma kimilerinizde yalnızlık ve derin sıkıntıların eşliğinde, farkındalığın derece derece artmasıyla gerçekleşirken, bazılarınızda başkasının mutluluğu adına kendinizden fedakarlıkta bulunmak anlamına gelebilir. Bir çoğunuzda ise, hayata yeni bir sayfa açılması için ait ne varsa sona erdirilmesi ve yaşama yeniden merhaba denmesi şeklinde gelişebilir. İşte bugünkü enerjiniz hangi seçeneği tercih ederseniz edin, kangren haline gelmiş her şeyi koparıp atmanız, artık kendi yolunuzda ilerlemeniz gerektiğinin simgesidir. Bunu yapmak kolay değildir.
Çünkü bir yandan alıştığınız düzen, değerleriniz, fikirleriniz ve inandıklarınızı korumaya çalışacak, diğer yandan başkalarıyla olan ilişkinizi geliştireceksiniz. Fakat şu bir gerçek ki, amacınız değişimse bunu yapmak zorundasınız. Olayları objektif bir şekilde gözden geçirirken, kendinizi kısıtlanmış, bazı durumlar nedeniyle çevrelenmiş hissedebilirsiniz. Gelişim ve değişimin sizi korkutması mümkündür. Benim önerim ise doğru bildiğiniz yoldan ayrılmamak ve gerekeni yapacak kadar cesur olmaktır.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü ilişki veya diğer meselelerde kararsız kaldığınızı gösteriyor. Bir yanınız adil düşünmeye çalışıyor, diğer yanınız hala aşkın peşinde koşuyor. Sizi sıkıntıdan kurtaracak bir yenilik arzulamaktasınız.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında işiniz, sağlığınızla ilgili konuları ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda yaşanabilecek problemleri tek başınıza değil, birlikte halledecek şekilde ele almak gerekiyor.

Yay Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Yaylar, Ay-Terazi burcu geçişiyle pazar gününe adım atıyoruz. Bu enerji altında, gün boyu hem arkadaşlık hem de iş anlamında temaslarda bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bugün flörte açıktırlar. Eğer karşınıza hakikaten beğeneceğiniz biri çıksa, en azından bir müddet bile olsa, kendinizi iyi hissetmek için arkadaşlık edebilirsiniz. İlişkiniz varsa, sevgilinizin tavırları, size olan yakınlığı, hoş sürprizleri ruhunuzu okşar.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet sizi bir hayli düşündüren meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen.
Terazi burcunda saat 14:58 itibariyle oluşacak ilkdördün, duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmek için, başkalarından destek görmeye ve onlar sayesinde büyümeye olan arzunuzun göstergesidir. İşte bu düşünce, farkında bile olmadan güvenliğinizi, eş veya ortaklarınızın eline emanet etmeniz anlamına gelebilir. Yani onlarla bağlantıda kalarak, onlarla uyumlu ilişkiler kurarak geleceğinizi garanti altına alabileceğinizi düşünürsünüz. Oysaki bu düşünce biçimi son derece subjektif olup, kalıcılığı tartışılabilir.
Günün birinde öyle olaylarla karşılaşırsınız ki, ister istemez yollarınız ayırdığında, tek başınıza ve desteksiz kalabilirsiniz. Bugünkü enerjiniz işte tam bu noktada, birlikte olduğunuz iş veya özel ortaklığınızın(sevgili-eş) ne kadar güvenilir olduğunu sorgulamanıza ve düzenlemelerde bulunmanıza neden olabilir. Oysaki yapmanız gereken, hedeflerinizi kendiniz belirlemeniz, yetenekleriniz dahilinde bir grubun içinde liderliğinizi göstermeniz ve hayatınızı garanti altına almanızdır. Yani birlikte olduğunuz kişi veya kişileri iyi seçmeniz, gerçekçi düşünmeniz lazımdır.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü gerek arkadaşlık ve gerekse ilişki meselelerinde fikirlerinizi paylaşabileceğiniz insanlara yöneldiğinizi gösteriyor.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında kendimizi farklı yollarla ifade etmek, aşkta hızlı davranmak, bildiğimiz gibi ilerlemek isteyeceğiz
Sevgili Yaylar, Ay-Terazi burcu geçişiyle cumartesi gününe adım atıyoruz. Bu enerji altında, gün boyu hem arkadaşlık hem de iş anlamında temaslarda bulunabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar bugün flörte açıktırlar. Eğer karşınıza hakikaten beğeneceğiniz biri çıksa, en azından bir müddet bile olsa, kendinizi iyi hissetmek için arkadaşlık edebilirsiniz. İlişkiniz varsa, sevgilinizin tavırları, size olan yakınlığı, hoş sürprizleri ruhunuzu okşar.

Oğlak Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Oğlaklar pazar gününe, Terazi burcunda geçişini sürdüren Ay etkisiyle başlıyoruz. Güzellikleri, uyumu, dengeyi, huzuru, nezaketi son derece önemseyeceğiz.
Saat 12:46 Ay-Pluto görünümü, özellikle çevrenizdeki insanlar veya genel olarak dış dünyada ilişkilerinize özen göstermek mecburiyetinizi işaret etse de, siz gayet iradeli bir şekilde bunun ayarını yapabilirsiniz.
Terazi burcunda saat 14:58 de gerçekleşecek ilkdördün, başta ilişkilerimiz olmak üzere ailevi değerlerimizi, iç dünyamızı gözden geçirmemizi, elimizden geldiğince hakkaniyetli hareket etmemizi gerektiriyor. Yani beraberliğinizi nasıl kendi açınızdan değerlendiriyorsanız, partnerinizin penceresinden bakmaya çalışarak da inceleyebilirsiniz. Kimileriniz, kendi değerlerine öncelik tanımayı tercih edebilir. Eğer ilişkide sorunlar varsa ve bunlar bir türlü düzelmiyorsa, sizi rahatsız etmeye devam edecekse bir de güven olgusu zedelenmişse doğaldır ki bugün kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz.
Bazıları kaderi suçlayabilir bazıları yanlış bir seçimde bulunduğu için kendine kızabilir. Bir kısmı ise, açık kapı bırakıp bir kez daha denemeyi tercih edebilir. Peki bu oluşumu astrolojik manada olumlu yönde kullanmak için ne yapmalıyız? Öncelikle gerçekçi olmalıyız. Ne kendimize ait değerlerimizden vazgeçeceğiz ne de bir başkasının değerlerine saldıracağız. Dengeli ve adil bir paylaşımda bulunacağız. Üçüncü şahısların telkin ve önerilerinden ziyade biz ne düşünüyoruz bunu gözden geçireceğiz.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü sorumlulukların, birilerini idare etmenin, sürekli yoğunlukla baş etmeninin sizi rahatsız ettiğini gösteriyor. Biraz daha kendinize vakit ayırmalısınız. Başkalarına destek olayım derken kendinizi yormanın size ne faydası olur ki?
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, evinizle ilgili değişimler, yenilikler, ailenizle alakalı faaliyetler hızlı bir şekilde hareket etmenize, kararlar almanıza neden olabilir. Bu değişimlerin iş hayatınıza, sorumluluklarınıza olan etkisini iyice hesap ediniz ve gözden geçiriniz.

Kova Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Kovalar Ay-Terazi burcu geçiş etkinliğinde pazar gününe adım atıyoruz. Günün en sempatik, en hoş, popüler burçlarından birisisi de sizsiniz. Çevrenizdekiler sizi gayet kibar, arkadaşlık kurmaya hevesli, çekici ve aranılan biri olduğunuzu düşünürler.
Saat 12:46 Ay-Pluto mücadeleci görünümü, kendinizi ve inandığınız tüm değerleri savunmak ihtiyacınızı yükseltir. Tüm isteğiniz gücünüzü kanıtlayacak bir fırsat, bir şanstır.
Saat 14:58 itibariyle Terazi burcunda gerçekleşecek ilkdördün başta güvenliğiniz, iş çevreniz, sağlığınız, hayatın gerçekleri karşısındaki tutumunuz, yeteneklerinizi geliştirmeniz konularındaki hassasiyetinizin göstergesidir. Kendinize olduğu kadar sevdiklerinize de faydalı olmanın yolu, öncelikle güçlü ilişkiler kurmak, ufkunuzu genişletmek, dışa açılmak, yüksek eğitiminize önem vermek, kısaca dünyaya tarafsız bir gözle bakmakla olur. Alıştığınız şartlar size güvenli geliyor olabilir.
Fakat bu şartlarda büyümeniz ve gelişmeniz mümkün değilse o zaman bir anlamı kalmaz. Taşların altına elinizi sokma zamanınız geldiğini hatırlatan ilkdördün, yaşamınızla ilgili yapmanız gereken düzenlemelerin işaretidir.Gelişmek ve kendinizi büyütmek amacındaysanız o zaman gerçekçi düşünmeniz lazımdır. Sözgelimi, şu anki iş şartlarınız yeterli düzeyde değilse, yurtdışında veya başka şehirde yerleşmeniz sizin açınızdan olumluysa, illa alıştığım yerde kalacağım demek sizce ne derece doğrudur. Veya amacınız mesleğinizde uzman olmaksa ve bunun için belli bir eğitimden geçmeniz gerekiyorsa, buna hayır demek sizce doğru mudur. Bu örnekler çoğaltılabilir. Fakat bir gerçek var ki, dünya gelişirken, geri kalmak bence yanlışın en büyüğüdür. Kaldı ki siz son derece zeki bir insansınız. Eminim ne yapmanız gerektiğini gayet iyi bilmektesiniz.
Saat 16:51 Ay-Venüs olumlu görünümü, paylaşımda bulunmaktan, yenilikleri uygulamaktan, değişik insanlarla tanışmaktan zevk almanızı sağlıyor.
Saat 20:46 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kendinizi dışa karşı olumlu şekilde ifade edebilecek gücünüz yüksek. Ne istediğinizi biliyorsanız gayet hızlı biçimde ilerleyebilirsiniz.

Balık Burcu Günlük Yorumu 5 Temmuz 2015
Sevgili Balıklar, saat 07:21-12:42 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında pazar günümüz başlıyor. Dikkat çekmek, öne çıkmak arzumuz yoğun. Ancak sesimizi duymaları, bizi fark etmeleri anlamında sabırlı olmak gerekiyor. Boşluk saatlerini nasıl geçirebiliriz? Güven duygumuzu kaybetmeden, problem ne ise, onun merkezine inerek düşünebiliriz. Böylece gereksiz kaygı ve endişelerden kurtulabiliriz. Bir de lütfen, kimseye kendimizi beğendirmek zorunda değiliz.
Saat 11:03 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, yaşamı güzelleştirmek, kendinizi korumak, ailenizi dış dünyanın baskısından uzak tutmak amacında olduğunuzu gösteriyor. Değişimler yavaş yavaş sizi güçlendirecek kıvama gelecektir. Zamanı iyi kullanarak hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Eğer sizi durduran duygusal veya farklı bir sorununuz varsa, bunu ancak kendinize güven duyarak çözümleyeceğinizi biliniz.
Saat 12:42 sonrası Ay-Terazi burcu seyrinde, bütçemizi zorlayacak harcamalardan ve girişimlerden uzak durmamız gerekiyor. İlişkimizde karşılıklı uyumu zorlaştıran durumları ele almak ve tarafsız bir bakış açısıyla ele almamız yararlı olur.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla