Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.07.2015, 12:34   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Başak Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Başak Burcu 6 Temmuz 2015 Pazartesi Günlük Burç Yorumu



Sevgili Başaklar yeni haftamız, saat 09:30 Ay-Neptün kavuşum etkisinde başlayacak. İyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun. Mutlu bir ilişkimiz varsa, bu enerjiler altında huzurumuz iki misli artar. Sevgiyle kucaklaşmak kolaylaşır.

Saat 17:05 Ay-Güneş görünümü, ilişkilerinizi güçlendiren, el birliği, gönül birliğinde bulunmanızı sağlayan bir enerjidir. Anlaşmazlıkları çözüme kavuşturabilir. Eğer iki insan da birbirini seviyorsa, pürüzler ortadan kalkar. Bu görünüm, ilerisi adına kendinizi güven altına alacak şekilde düşünmenizi sağlar. Bekarlar Aslanların, güç ve güven duygusu verebilecek kişilere yönelmelerini, bu yönde seçimde bulunmalarını sağlar.

Saat 18:38 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, arkadaşlık ilişkileriniz başta olmak üzere, hedef ve ideallerinizi gerçekleştirme anlamında fazlasıyla hassassınız. Elinizdekileri korumak ve alıştığınız şekilde hareket etmek yanlısı olabilirsiniz. Ancak bu bakış açısı bir yanıyla olumlu gibi dursa da, diğer taraftan sizi bağlayıcıdır. Tabii ki buna dikkat etmek gerekir. Aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler yavaş ancak güçlü bir dönüşümü işaret etmektedir. Dünyaya annelik yaparken, ilişkide bu tutumdan vazgeçmelisiniz. Aşkı aşk gibi yaşamaya, kendinden emin partnerlere yönelmeye, ilişkilerde bu denli taviz vermemeye özen gösteriniz. Yoksa hayatın lezzetini çıkarmanız zor olur.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla