Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.2015, 08:52   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Koç Burcu 12 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu

Koç Burcu 12 Temmuz 2015 Pazar Günlük Burç Yorumu



Sevgili Koçlar Pazar günümüz, saat 00:52-03:16 arasında etkili Ay-boşluk ilerleyişiyle başlıyor. Bu zaman dilimi içinde, önümüze çıkabilecek bir yenilik, teklif veya öneriyi çok iyi analiz etmemiz lazım. Boşluk zamanlarında bir şeyi hemen kabul etmek pek uygun olmaz. Henüz olmamış, olgunlaşmamış demektir.

Saat 03:16 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi, çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı kılmakta. Genel olarak ihtiyaçlarımızı doyurma arzumuzu yükseltici olan Ay-İkizler burcu geçişinde kişi düşüncelerini içinden geldiği şekilde insanlara ifade edebildiğinde kendini başarılı sayar.

Saat 20:19 Ay-Neptün görünümü altında size söylenen veya vaat edilen sözlere çok dikkatli olunuz. İyice dinleyerek doğruluğunu anlamaya çalışınız. Eğer önemli bir konuda karar verecekseniz bu saatte bunu yapmayınız. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Hassasiyetin yüksek olduğu bu görünüm altında, kolayca çözülebilecek bir mesele büyük bir problem haline getirilebilir.


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla