Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2015, 04:45   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Nasıl Daha İyi Erkek Olunur?

Nasıl Daha İyi Erkek Olunur?


Saygı ve bağlılık ile birlikte, başkalarına onları önemsediğinizi hissettirerek, yeni şeylere açık, çalışkan ve düşünceli olarak daha iyi bir insan olabilirsiniz.

Saygı ve Bağlılık: Başkalarıyla iletişim kurarken, bu iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız, eşiniz ya da çocuğunuz olabilir; saygı ve bağlılığı (yakınlığı) kullanın. Emirler yağdırmaktansa, diğerlerinin ne düşündüğünü dinlemeye çalışın.

Davranışlarınızla Başkalarına Onları Önemsediğinizi Gösterin: Kibar davranışlarda bulunan insanlar, yaşıtları arasında daha popüler oldukları gibi kendilerini de iyi bir insan olarak hissederler. Başkalarına yardım edecek küçük yollar bulun; tanımadığınız birine kapıyı açıp yol vermek, aileniz için bir akşam yemeği hazırlamak veya eşinizin cüzdanına bir aşk notu bırakmak bu yollardan bazılarıdır.

Yeni Şeylere Açık Olun: Eğer bugüne kadar sahip olmadığınız bir şeyi istiyorsanız, bugüne kadar hiç yapmadığınız bir şeyi de yapmaya istekli olmak zorundasınızdır. Daha iyi bir insan olabilmek için, yeni şeyler denemek konusunda istekli olun— bu aynı zamanda hayatınızda ve davranışlarınızda değişiklik yapmanız gerektiği anlamına gelir.

Düşünceli Olun: Düşünceli olmak, dikkatsizliği azalttığı gibi, endişeyi, kaygıyı, kızgınlığı ve duygular üzerindeki kontrol kaybını da ortadan kaldıracaktır. Bu, bütünüyle kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak ve iyi bir insan olma yolunda ilk adımı atmanızda size yardımcı olacaktır.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla