Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.2015, 05:12   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Fotoğraf Çekilirken Nasıl Poz Verilir?

Fotoğraf Çekilirken Nasıl Poz Verilir?


Vücut çalışmayı ve ilginin odağı olmayı seviyor musunuz? Erkek model olmayı değerlendirin. Poz vermeyi bilmediğinizi düşünüyorsanız gerilmenize gerek yok.

Birbirine benzer pozlar seçin. Başınızı her hangi bir yönde bir santim bile hareket ettirmek gösterdiğiniz yaşı değiştirir, bu yüzden ikisi de birbirinden tamamen farklı poz vermek istiyorsanız azar azar hareket edin. Kamera sizin yavaş ve ince hareketlerinizden bir dizi yüz ifadesi yakalayabilir. Çok ufak bir değişiklik çok büyük farklara yol açabilir .

Sağlam, güzel bir görünüm istiyorsanız vücudunuzu göstermeniz gerekebilir.

Kaslarınızı kasarak poz vermek zor bir uğraş olabilir.

Artistik bir poz olan "kontrapost", heykellerde ve resimlerde görülen İtalyan kökenli bir poz, benzeri pozlar vermeye çalışın. Sol bacak önde ve kırılmış, sağ bacak geride dizden kitlenmiş ve kalçalar tam ortada ayakta durun. Poz sizi güçlü ve hazır ama aynı zamanda rahat gösterir-- demek oluyor ki kendinizi kasmamalısınız.

Ya da direkt fotoğrafçıya sorabilirsiniz. İster profesyonel ister amatör olsun, pozunuzun kamerada nasıl göründüğüne dair bir fikri olacaktır. Eğer sizi yönlendirmesi kolaysa, sizinle tekrar çalışmak isteyebilir.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla