Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.07.2015, 16:35   #1 (permalink)
Toprak

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
yeni Just Cause 3 : Collector’s Edition Dikkat Çekiyor

Just Cause 3 : Collector’s Edition Dikkat Çekiyor



Square Enix bünyesi altında gelişim ögsteren Just Cause oyunun seri niteliğinde ki karşımıza çıkan üçüncü versiyonun koleksiyon sürümü kullanıcıılara sunuldu.

Square Enix firmasının geliştirmiş odluğu neredeyse ve serinin üçüncü versiyonu olarak karşımıza çıkan Just Cause 3’ün Collector’s Edition versiyonunu internet üzerinden kullanıcılarına duyurmuş oldu. Oyun içerisinden karşımıza çıkan en yetenekli araçlardan üç tanesini kullanıcılarına sunulan anketler sonucunda üç farklı koleksiyon seçimi yapmalarına imkan tanındı.

Sonucunu ise Just Cause hayranlarının belirlemiş olduğu ankete göre Collector’s Edition üzerinde baktığımız da en çok talep edilen ürünlerden bir tanesi de tutma kancası oldu. Rico’nun neredeyse oldukça meşhur bir gelişim ile yapıla tutunma kancası sayesinde esasında sadık olarak üretim yapılan replika modeli yer alıyor. Yaklaşık olarak bakıldığınada 40 cm bir boyuta sahip olan tutunma kancasının yanına ek olarak 32 sayfada ciltli olan çizim kitabı ek olarak 60 x 60 cm Medici haritasının posterleri de Collector’s Edition’ın oldukça nadide parçaları arasındaki aşrımıza çıktı.


Şuan için bakıldığın da sadece Amerika sınırları içerisinde ön siparişe çıkacak olan Just Cause 3’ün dünya genelinde PlayStation 4, Xbox One aynı zaman da PC için 1 Aralık sürecinde 2015’te boy gösterecek.

Teknoloji Haberleri - Oyun

__________________
Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla