|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Kızarmış Dondurma Tarifi (Çin Mutfağı) konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
25.12.2012, 23:44 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Kızarmış Dondurma Tarifi (Çin Mutfağı) Malzemeler 1 adet yufka 4 top dondurma Üzerine: Bir tutam tarçın Kızartmak için: Sıvıyağ Kızarmış Dondurma Yapılışı YUFKAYI elinizle yemek tabağı büyüklüğünde parçalara ayırın. 4 adet kahve fincanının içine uç kısımları dışarı sarkacak şekilde 2-3 kat yufka parçası yerleştirin. Her fincana 1 top dondurma koyun. Kenarlardan sarkan yufkalarla fincanların üstünü kapatıp dondurmalı yufkayı fincandan çıkarın. Kızgın yağda çevirerek kızartın. Üstlerine tarçın serperek bekletmeden servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |