|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Kaz Ciğeri Pate (Macar Mutfağı) Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.12.2012, 00:03 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Kaz Ciğeri Pate (Macar Mutfağı) Tarifi Malzemeler 1 kg kaz ciğeri 1 çay kaşığı beyazbiber, tuz 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 çorba kaşığı Macar sirkesi 500 gram pastırma 20 gram jelatin 1 çay bardağı Tokaji şarabı Ballı şaraplı ceviz için: Yarım çay bardağı ceviz 2 çorba kaşığı bal Yarım çay bardağı Tokaji şarabı Kaz Ciğeri Pate (Macar Mutfağı) Yapılışı Genişçe bir kabın içinde ciğerleri ezin. Üzerine tuz, biber, şeker ve sirkeyi ilave edip karıştırın. Jelatin ve şarabı bir kaba alarak kısık ateşte ısıtın. Ciğerli karışıma ilave edin. Buzdolabında 24 saat dinlendirin. Pastırmaları ince ince doğrayın. Genişçe bir fırın kabının içine pastırmaları dizin. Üzerine kaz ciğerli karışımı dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin. Cevizi marine etmek için ceviz, bal ve şarabı karıştırın. Servis tabağına aldığınız kaz ciğerini marine edilmiş ceviz ile birlikte servis yapın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |