|
Dünya Mutfakları kategorisinde açılmış olan Kral tavuğu konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
02.11.2013, 19:24 | #1 (permalink) |
| Kral tavuğu Kral tavuğu 180 gr genç tavuk (piliç) 20 gr yeşil biber 30 gr taze mantar 30 gr krema 10 gr tereyağı yarım adet yumurta sarısı kırmızı biber tuz Yeşil biberi ince dilimlere ayırın ve az ateşte tereyağında kızartın. Üzerine dilimlenmiş taze mantarı ekleyin, tuzlayın ve pişene kadar bekleyin. Piştikten sonra üzerine kaymak ekleyin ve birkaç dakika kaynamasını bekleyin. Üzerine haşlanmış ve derisiz tavuk göğsünü ilave edin ve kırmızı biber ekleyin. Çiğ yumurta sarısıyla sos hazırlayın. Ve sosu hazır yemeğin üzerine ekleyin. Yemeğiniz servise hazırdır. Yanında haşlanmış pirinçle sunabilirsiniz. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |