|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Sebze Püreli Fırında Şnitzel Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
19.05.2014, 12:55 | #1 (permalink) |
| Sebze Püreli Fırında Şnitzel Tarifi Sebze Püreli Fırında Şnitzel Tarifi Malzemeler 4 adet tavuk göğsü 1 çay bardağı süt Galeta unu Tuz Karabiber Püre için: 2 adet patates 1 adet havuç 1 adet kabak 3 adet çiçek karnabahar 1 çay kaşığı tereyağı Yarım çay kaşığı safran 1 kahve fincanı süt Tuz Sebze Püreli Fırında Şnitzel Yapılışı İnceltilmiş tavuk göğüslerini bir gece önceden süt, tuz ve karabiber karışımında bekletin. Ertesi gün galeta ununa bulayıp yağlanmış fırın tepsisine dizin. 200 derece fırında pişirin. Diğer yanda patates, havuç ve kabağı kuşbaşı doğrayın. Çiçeklerine ayrılmış karnabaharı da ekleyip bir tencereye alın. Tuz ekleyip haşlayın. Haşlanmış sebzelere tereyağı, süt ve safranı ekleyip mikserden geçirin. Pişen tavukları sebze püresi ile birlikte servis yapın.
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |