|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Kişnişli Bonfile Sarma konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
08.07.2014, 00:39 | #1 (permalink) |
| Kişnişli Bonfile Sarma Kişnişli Bonfile Sarma Malzemeler 600 gr dana Bonfile 100 gr Tereyağı 200 gr mantar 100 gr soğan 300 gr havuç 300 gr kabak 5 gr kişniş 5 gr kekik 200 gr brokoli 2 gr toz karabiber, 10 gr tuz 1/2 adet maydanoz Sos Hollandez Malzemesi: 300 gr Tereyağı 2 adet Pastörize Yumurta 50 gr kuru soğan 10 gr sirke 50 gr sirke 50 gr limon 50 gr ılık su 10 adet tane karabiber Tarif Bonfileler 50 gr'lık kesilir İnce şekilde dövülür Diğer tarafta mantar, kuru soğan dilimlenir Kırılmış kişniş, kekik ve tereyağı tavada kavrulur Soğuduktan sonra ince doğranmış maydanoz eklenir Bonfilelerin içerisine malzeme konulur ve rulo şeklinde sıkı olarak sarılır Kürdan ile açılmaması için tutturulur Izgara kömür ateşinde pişirilir Garnitürleri:Sebzeler değişik şekillerde dekorlanır Kaynar suda haşlandıktan sonra tereyağında sote yapılır Sonra etlerle birlikte tabağa yerleştirilir Sos Hollandez:Bir kabın içinde sirke, soğan, tane karabiber kaynatılır ve süzülür Ilık muhafaza edilir Yumurta sarıları çukur kapta benmari usulü çırpılır Ayranı alınmış tereyağı ılık şekilde yavaş yavaş karıştırılan yumurtanın içine yedirilir Sertleşme aşamasında sirke, ılık su, limon suyu damlası verilerek kıvamı ayarlanır Izgara çeşitlenir yanında beğenilen bir sostur alıntı
__________________ |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |