|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Barbunya Balığı Tava Tarifi Nasıl Yapılır ? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 12:35 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Barbunya Balığı Tava Tarifi Nasıl Yapılır ? Barbunya Tava Malzemeleri: * 8 adet taze barbunya balığı (700 gr.) * 1 çorba kaşığı un * 1 su bardağı çiçek yağı * 3 çorba kaşığı tereyağı * Tuz * karabiber * 1 adet limon Barbunya Tava Yapılışı: 1. Barbunya balıkları ayıklanıp soğuk su ile yıkanır. Kuruması için süzgece çıkarılır. Süzgeçten alınıp önce tuzlanıp biberlenir. Daha sonra una batırılır. 2. Kızartma yapacak tava ocağa konulup, sıvı yağ ısıtılır. Yaklaşık 3 dakika kızartılıp servis tabağına alınır. 3. Başka bir tavada tereyağı eritilir. Balıklar, içerisine atılıp 2 dakika kadar alt üst çevrilir. 4. Servis tabağına alılıp, sıcak olarak servis yapılır |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |