|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Bamyalı Çipura Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
14.01.2013, 13:28 | #1 (permalink) |
Root Administrator | Bamyalı Çipura Nasıl Yapılır? [Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] Bamyalı Çipura Malzemeleri 1 çipura fileto 200 gr bamya 1 limonun suyu 1 su bardağı su 1 soğan 1 domates 4 diş sarımsak Tuz Yarım çay bardağı zeytinyağı Bamyalı Çipura Tarifinin Hazırlanışı: Soğan ve sarımsağı ufak ufak doğrayın. Zeytinyağını tencereye alıp soğan ve sarımsağı kavurduktan sonra domatesi kuşbaşı doğrayıp ilave edin. 2-3 dakika kızartıp bamyayı ekleyin. Limon suyu ve tuz ile tatlandırın. Suyu ekleyip kısık ateşte bamyalar pişinceye kadar kaynatın. Son olarak balığı ilave edin. Balık pişince ocaktan alıp servise geçebilirsiniz. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |