|
Et - Tavuk - Balık kategorisinde açılmış olan Lezzetli etlerin sırrı konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.06.2013, 16:49 | #1 (permalink) |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır. | Lezzetli etlerin sırrı Lezzetli etlerin sırrı Kanserojen maddelerin azaltılabilmesi için baharatların anahtar rol oynadığını açıklandı. Arizona Üniversitesi'nden araştırmacılar etin kızartılma sürecinde mutlaka kekik eklenmesi gerektiğini kaydetti. Çok az bir miktar da olsa kekik eklendiğinde kızartma sırasında açığa çıkan kanserojen madde miktarında azalma olduğu gözlemlendi. Uzmanlar ayrıca kekiğin ette bulunabilen E. Coli'yi de öldürdüğünü belirtti. Kekik ve türevi çeşniler etin sadece kızartılma değil, buharda ya da fırında pişirilmesi esnasında da eklenebiliyor. Uzmanlar etin yanına yapılan sosa da baharat eklemenin faydalı ve lezzetli olduğunu vurguluyor. |
26.06.2013, 16:53 | #2 (permalink) |
Root Administrator | Cevap: Lezzetli etlerin sırrı biraz sütte bekletilip pişilirse daha yumuşak oluyor kekik az salça ve az sarımsak eklenirse tadına doyum olmuyor |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |