|
Kekler - Kurabiyeler kategorisinde açılmış olan Lokumlu Saray Dondurması konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
21.10.2014, 21:47 | #1 (permalink) |
Susmanın kalelerine sığınıyorum..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Lokumlu Saray Dondurması Lokumlu Saray Dondurması MALZEMELER 1 litre Kaymaklı Carte d'Or Dondurma 2-3 çorba kaşığı gül suyu 2 su bardağı Türk lokumu (½ cm doğranmış) 1,5 su bardağı Antep fıstığı (kavrulmuş ve doğranmış) 2 tepeleme çorba kaşığı pudra şeker Sevis için Taze gül yaprakları HAZIRLANIŞI 1 Antep fıstıklarını ve lokumları doğrarken yumuşaması için dondurmayı buzluktan çıkarın. 2 Gül suyunun tümünü, lokumun ve Antep fıstığının dörtte üçünü dondurmaya karıştırın ve dondurmayı buzluğa geri koyun. 3 Lokumun geri kalanını pudra şekeri ile karıştırın ve kenarda bekletin. 4 Kalan Antep fıstıklarını da servis için kenarda tutun. 5 Servis yapacağınız zaman dondurmanızı tabaklara ya da kuplara koyun, üzerine daha önceden ayırdığınız Antep fıstığı ve lokumları serpin. 6 Üzerini birkaç gül yaprağı ile süsleyerek servis edin. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |