|
Konserveler - Turşular kategorisinde açılmış olan Fasulye Turşusu tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
03.03.2014, 20:27 | #1 (permalink) |
| Fasulye Turşusu tarifi Fasulye Turşusu tarifi Malzemeleri 1 kilo taze fasulye 1 su bardağı elma sirkesi 7 diş sarımsak 3 yemek kaşığı tuz 1 yemek kaşığı pul biber Su Yapılışı Fasulyeleri temizleyip bol suda haşlayın. Suyunu süzüp orta büyüklükte kavanoza doldurun. Sarımsakları soyup fasulyelerin üzerine ilave edin. Derin bir kapta kavanozun üzerini geçecek kadar suyu sirke tuz ve pul biberi karıştırın. Sosu kavanoza dökün. Kapağını sıkıca kapatıp ters çevirin. Düz bir zeminde bir saat bekletin. Turşunun olması için serin ve karanlık bir ortamda yeterince bekletin.
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |