|
Pilavlar - Makarnalar kategorisinde açılmış olan Fırın Makarna konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
28.06.2013, 18:34 | #1 (permalink) |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır. | Fırın Makarna Fırın Makarna Makarnanın en lezeetli hali Malzemeler 1 paket çubuk makarna, 10 su bardağı su, 3 yemek kaşığı margarin, 2 su bardağı süt, 3 adet yumurta, 1 su bardağı kaşar peyniri, tuz. Tarif Bir tencereye suyu koyun ve tuzu ilave edip kaynamaya bırakın. Su kaynadığında çubuk makarnayı kırmadan içine atıp pişirin, süzün ve 2 kez soğuk sudan geçirin. Makarnayı tekrar tencereye alın, rendelenmiş kaşarı, tuzu, karabiberi ve margarini eritip üzerine dökün ve iyice karıştırın. Bu malzemeleri dikdörtgen bir fırın tepsisine yerleştirin. Ayrı bir kapta yumurtaları iyice çırpın. Sütü ilave ederek çırpmaya devam edin ve tepsiye yerleştirmiş olduğunuz makarnanın üzerine dökün. Tepsiyi fırına koyun ve yemeğin üzeri pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından çıkarttığınızda ise dört köşe ya da baklava dilimi şeklinde keserek servis yapın. Konu Papatya tarafından (25.04.2015 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir. |
25.04.2015, 16:28 | #2 (permalink) |
| Cevap: Fırın Makarna Makarnanın en çok sevdiğim pişirim şekli, beşamel sosu ne kadar az dökülürse o kadar hafif oluyor |
25.04.2015, 16:44 | #3 (permalink) |
ignorance is bliss | Cevap: Fırın Makarna görüntüsü bile doyurucu of of of
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |